Κόντρα κυβερνητικού εκπροσώπου - ΣΥΡΙΖΑ για Χ.Α.

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014 16:54
UPD:17:43
EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σϊμος Κεδίκογλου (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Με αντικείμενο τις ψήφους που έλαβε η Χρυσή Αυγή στις εκλογές για το δήμο της Αθήνας εξελίσσεται η νέα κόντρα ανάμεσα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι «το κάλεσμα των Σκουρλέτη, Καλύβη, Σακελλαρίδη, Δούρου και λοιπών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ προς τους νεοναζί έπιασε τόπο». «Ο Χρήστος Γούδης, υποψήφιος με τον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη, δηλώνει με επιστολή του τη στήριξή του στον υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ. Πρώτη φορά ναζί-Αριστερά», ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου.

Άμεση ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατηγόρησε τον κ. Κεδίκογλου ότι «ξεπερνά για άλλη μια φορά τον Γκέμπελς. «Παλιά μου τέχνη κόσκινο». Μόνο ο κ. Κεδίκογλου μπορεί να κάνει πολιτική με γραφικούς τύπους  σαν τον κ. Γούδη».

«Πέρα, όμως, από την πολιτική χυδαιότητα του κυβερνητικού εκπροσώπου η στάση του είναι επικίνδυνη για το τόπο διότι δημιουργεί την εντύπωση ότι η ναζιστική Χ. Α. έχει και άλλους συνομιλητές εκτός του κ. Μπαλτάκου».

Στο θέμα επανήλθε με νεότερη ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας ότι «κουβέντα δεν λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για το επίσημο προσκλητήριο στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, εκτός κι αν θεωρούνται «γραφικοί τύποι» οι κ.κ. Σκουρλέτης, Σακελλαρίδης, Καλύβης και η κ. Δούρου».

Μάλιστα, παρατηρεί ότι « το ανατριχιαστικό ζευγάρωμα συνεχίζεται με το άρθρο που έδωσε ο κ. Παπαδημούλης σε φιλικό site της Χρυσής Αυγής. Πρώτη φορά ναζί- Αριστερά».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή