Γ. Καμίνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ «κλείνει το μάτι» στη Χρυσή Αυγή

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014 10:05
UPD:10:09
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Ο κ. Καμίνης (φωτογραφία αρχείου) υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «από τη μία πλευρά κλείνει το μάτι στη Χρυσή Αυγή και από την άλλη στους μετανάστες».

A- A A+

Επίθεση ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και τον υποψήφιό του για τον Δήμο της Αθήνας, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, εξαπέλυσε ο νυν δήμαρχος και επίσης υποψήφιος για τον θώκο, Γ. Καμίνης, υποστηρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «κλείνει το μάτι στη Χρυσή Αυγή».

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο κ. Καμίνης υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «από τη μία πλευρά κλείνει το μάτι στη Χρυσή Αυγή και από την άλλη στους μετανάστες».

Τόνισε ακόμη ότι «όταν απαγορεύσαμε το συσσίτιο της ΧΑ στο Σύνταγμα ο κ. Σακελλαρίδης και το κόμμα του ήταν απόντες».

Έκανε λόγο για «μιζέρια της Αριστεράς, που βλέπει όλα τα πράγματα χάλια», υποστηρίζοντας ότι «συνολικά η Αθήνα έχει αρχίσει να παίρνει την πάνω βόλτα. Εδώ και δύο χρόνια η κατάσταση της ασφάλειας στην πόλη έχει αρχίσει να βελτιώνεται».

Αναφερόμενος στην Αθήνα υποστήριξε ότι «υπάρχει νότα αισιοδοξίας», υποστηρίζοντας ότι ο κόσμος επιστρέφει στο κέντρο της πόλης, ενώ θετικά είναι και τα σημάδια από τον τουρισμό.

Σε ό,τι αφορά την στήριξή του από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και άλλα κόμματα, τόνισε ότι «αυτή τη στιγμή μετράω 18 κόμματα και πολιτικούς φορείς που μου έχουν προσφέρει την στήριξή τους. Ευπρόσδεκτοι εφόσον δεν μου έχουν θέσει όρους και προϋποθέσεις».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή