Βόλος: Συμμαχία Π. Σκοτινιώτη - Μ. Πατσιαντά κατά Αχ. Μπέου

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014 00:50
UPD:00:58
ICON PRESS/ ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής ο Αχιλλέας Μπέος (φωτ. αρχείου) με τη «Νέα Εποχή» συγκέντρωσε 38,29% και Μαργαρίτης Πατσιαντάς 24,82%.

A- A A+

Μέτωπο κατά του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος πέρασε πρώτος στον δεύτερο γύρο των εκλογών για τον Δήμο του Βόλου, συγκροτούν ο έτερος διεκδικητής του δήμου, Μαργαρίτης Πατσιαντάς ο οποίος στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο απερχόμενος δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης.

Ο κ. Σκοτινιώτης ανακοινώσε την Τρίτη επίσημα στα μέλη του συνδυασμού του την στήριξη του στον συνδυασμό Πατσιαντά

Παράλληλα ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς επικεφαλής της παράταξης «Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης», σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε απηύθηνε ενωτικό κάλεσμα σε όλους.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής ο Αχιλλέας Μπέος με τη «Νέα Εποχή» συγκέντρωσε 38,29% και Μαργαρίτης Πατσιαντάς 24,82%. Ο νυν δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης με μία μόλις δημαρχιακή ήρθε τρίτος με 15,27%.

Όσο για τους άλλους που είχαν θέσει υποψηφιότητα για τον Δήμο ο μεν Μιχάλης Μιτζικός με την «Δύναμη Βόλου» που είναι τέταρτος με 13,25%, δεν έχει ακόμη γνωστοποιήσει τις προθέσεις του για τον δεύτερο γύρο, ενώ ο Απόστολος Νάνος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με ποσοστό 8,37% από την αρχή τάχθηκε υπέρ τη μη στήριξης και των δύο «μονομάχων» της ερχόμενης Κυριακής.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή