ΠΑΣΟΚ: Προβοκατόρικα τα περί δήθεν σύμπλευσης με ΝΔ

Τρίτη, 20 Μαΐου 2014 20:00
UPD:20:02
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ

«Φαίνεται ότι η ψυχρολουσία της Κυριακής μετά τις πρόσκαιρες θριαμβολογίες οδηγεί τον ΣΥΡΙΖΑ σε ανούσιες και προβοκατόρικες ανακοινώσεις», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε σχόλιό του.

A- A A+

Προβοκατόρικες και ανούσιες χαρακτηρίζει τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για δήθεν σύμπλευση σύμπλευση με τη Ν.Δ. το ΠΑΣΟΚ επαναλαμβάνοντας ότι δεν πρόκειται να «καπελώσει» κομματικά τους υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες.

«Φαίνεται ότι η ψυχρολουσία της Κυριακής μετά τις πρόσκαιρες θριαμβολογίες οδηγεί τον ΣΥΡΙΖΑ σε ανούσιες και προβοκατόρικες ανακοινώσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά το ΠΑΣΟΚ σε σχόλιό του.

Όπως επισημαίνει «είναι γνωστό ότι στις περισσότερες περιφέρειες και σε πολλούς δήμους υπάρχει στον δεύτερο γύρο αντιπαράθεση υποψηφίων που προέρχονται από τον χώρο της ευρύτερης Δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης με τους υποψήφιους που έχουν το κομματικό χρίσμα της Ν.Δ.».  

Στρέφοντας τα πυρά του κατά του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «όποιος βέβαια είναι εγκλωβισμένος διαρκώς στο “όνειρο” για την εξ εφόδου κατάληψη της εξουσίας και μόνον, αδυνατεί να κατανοήσει ότι υπάρχουν ικανοί, προοδευτικοί, αποτελεσματικοί και ενωτικοί Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες που είναι αποδεκτοί από ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις».

Σκληραίνοντας ακόμα περισσότερο την κριτική του το ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του ότι «το χειρότερο όμως είναι ότι αυτός ο εγκλωβισμός και η αγωνία οδηγούν τον ΣΥΡΙΖΑ σε ένοχες “διαρροές” προς τα ΜΜΕ, που δημιουργούν κλίμα για συγχωροχάρτι στην ναζιστική και εγκληματική και ρατσιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής».

Μάλιστα, διερωτάται «είναι τυχαίο ότι ο κ. Τσίπρας δεν έκανε κανένα σχόλιο για την Χρυσή Αυγή το βράδυ του πρώτου γύρου, όπως έπραξαν άλλοι πολιτικοί αρχηγοί;».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή