Απορρίφθηκαν οι εφέσεις Άρη, Απόλλωνα και Ξάνθης

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014 14:36
UPD:15:37
ICON PRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
A- A A+

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέρριψε τις εφέσεις που είχαν καταθέσει οι ΠΑΕ Άρης, Απόλλωνας Σμύρνης και Ξάνθη, με τις οποίες ζητούσαν να μην ισχύσει η επικύρωση της βαθμολογίας από τη Σούπερ Λίγκα. 

Αυτό σημαίνει ότι η μακεδονική ομάδα και η «ελαφρά ταξιαρχία» υποβιβάζονται οριστικά στη Β΄ Εθνική κατηγορία, ενώ ο ακριτικός σύλλογος θα διεκδικήσει την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα μέσω αγώνα μπαράζ με την ομάδα που θα καταταγεί τρίτη στα πλέι οφ της Football League.

Η απόφασης Επιτροπής:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

- Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ' ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ κατά της από 24-4-2014 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της SUPER LEAGUE.

- Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ' ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κατά της από 24-4-2014 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της SUPER LEAGUE.

- Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ' ουσία την έφεση της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ κατά της από 24-4-2014 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της SUPER LEAGUE.».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις