ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Εκπτώσεις σε όσους ταξιδέψουν για να ψηφίσουν

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014 17:37
UPD:17:42
Eurokinissi/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Η έκπτωση ισχύει στις τιμές εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή και αφορά στην αγορά εισιτηρίου από τις θυρίδες πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς και για ηλεκτρονική αγορά μέσω της ιστοσελίδας.

A- A A+

Έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων χορηγεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε όσους επιβάτες ταξιδέψουν σιδηροδρομικά για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και στις ευρωεκλογές.

Η έκπτωση ισχύει στις τιμές εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή και αφορά στην αγορά εισιτηρίου από τις θυρίδες πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς και για ηλεκτρονική αγορά μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας, για τις μετακινήσεις από 12 έως και 30 Μαΐου 2014.

Επίσης όπως διευκρινίζει η εταιρεία η έκπτωση δεν ισχύει για  επιβάτες που έχουν επωφεληθεί από άλλες εκπτώσεις και προσφορές, όπως και για τα εισιτήρια προσφοράς που εκδίδονται μέσω internet.

Οι εκπτώσεις θα ισχύουν αναλογικά και κατά προσέγγιση και για τους επιβάτες των προαστιακών γραμμών που θα μετακινηθούν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Για τη χορήγηση των εκπτωτικών εισιτηρίων απαιτείται η επίδειξη Αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή άλλου σχετικού νομιμοποιητικού εγγράφου.

Περισσότερες πληροφορίες για το επιβατικό κοινό, στον αριθμό 14511  και στο www.trainose.gr.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή