Ρ. Δούρου: Στη δική μου παράταξη δε λένε «καλτσοδέτες» τις γυναίκες

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014 10:18
UPD:10:41
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΥΗ ΦΥΛΑΚΤΟΥ

Η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, είπε πως ο ευτελισμός του πολιτικού λόγου έχει πρώτα θύματα τις γυναίκες και πως η ίδια δεν πέφτει από τα σύννεφα από τη συμπεριφορά του κ. Πάγκαλου (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

«Προέρχομαι από μια παράταξη που οι γυναίκες μπορούν να ηγούνται σε έναν αγώνα όπως η περιφέρεια» και όχι από μια παράταξη που «λέει τις γυναίκες καλτσοδέτες», τόνισε η Ρένα Δούρου απαντώντας με αυτό τον τρόπο στην επίθεση που δέχθηκε χθες από τον πρώην υπουργό, Θεόδωρο Πάγκαλο.

Η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, είπε πως ο ευτελισμός του πολιτικού λόγου έχει πρώτα θύματα τις γυναίκες και πως η ίδια δεν πέφτει από τα σύννεφα από τη συμπεριφορά του κ. Πάγκαλου. «Ο σεξισμός, η απομείωση γυναικείας παρουσίας στην πολιτική είναι εδώ και καιρό», δήλωσε η κ. Δούρου.

Πρόσθεσε πως δεν το βάζει κάτω και πως έχει ως πρότυπο τις καθαρίστριες στο υπουργείο Οικονομικών. Η κ. Δούρου, τόνισε επίσης, πως η συζήτηση για τις «ατάκες ανθρώπων που τους επιτρέψαμε να κυβερνούν την τύχη μας» είναι προς όφελος της απερχόμενης περιφερειακής διοίκησης.

FOSPHOTOS/PANAYIOTIS TZAMAROS

Αφίσα της υποψήφιας περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου στο κέντρο της Αθήνας.

Σε ότι αφορά τις αφισοκολλήσεις, είπε ότι αυτή η παραδοσιακή μέθοδος προεκλογικής εκστρατείας με ανακυκλώσιμο χαρτόνι, επιλέχθηκε επειδή η δραστηριότητα της παράταξής της απουσίαζε από τα ΜΜΕ.

Χαρακτήρισε μάλιστα «όψιμους υποστηρικτές» του περιβάλλοντος, όσους έχουν ενοχληθεί μόνο από τις αφίσες της δικής της παράταξης και δεν έχουν πει κουβέντα για την αιθαλομίχλη ή τη διαχείριση των απορριμάτων.

«Αιδώς Αργείοι», τόνισε η κ. Δούρου.

newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή