Σπηλιωτόπουλος: Θα συγκρουστώ και με τον Σαμαρά αν χρειαστεί

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014 09:31
UPD:12:32
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, είπε πως ο λόγος που παραιτήθηκε της βουλευτικής του έδρας, ήταν πως ήθελε να κόψει οποιαδήποτε «ομφάλια σχέση με το παρελθόν» όσο δίνει τη μάχη για την Αθήνα (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Την πρόθεσή του να συγκρουστεί αν χρειαστεί ακόμα και με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ή να «αγκαλιάσει» όπως είπε τον Αλέξη Τσίπρα «για το καλό της Αθήνας», εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος, Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, είπε πως ο λόγος που παραιτήθηκε της βουλευτικής του έδρας, ήταν πως ήθελε να κόψει οποιαδήποτε «ομφάλια σχέση με το παρελθόν» όσο δίνει τη μάχη για την Αθήνα. Διευκρίνισε πάντως, πως δεν κρύβει την κομματική του ταυτότητα.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος, έκανε νέο άνοιγμα στους ψηφοφόρους του συνυποψήφιού του, Νικήτα Κακλαμάνη, λέγοντας πως κάθε ψήφος σε μικρότερο συνδυασμό, είναι μια ψήφος χαμένη, «που συντηρεί τη σημερινή δημοτική αρχή».

Είπε πως δεν έχει κακή προσωπική σχέση με τον κ. Κακλαμάνη, τον οποιο κατηγόρησε πως εξυπηρετεί δική του προσωπική στρατηγική δικαίωσης, επιμένοντας σε μια υποψηφιότητα με μονοψήφια ποσοστά στις δημοσκοπήσεις. «Όσοι μένουν εκεί, χάνουν την ψήφο τους γιατί δε μπορεί να αθροιστεί με τη δική μας».

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος, είπε πως ο νυν δήμαρχος Γιώργος Καμίνης και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, έχουν ταυτόσημη ατζέντα σε ζητήματα όπως είναι το τζαμί, το παρεμπόριο η μετανάστευση και πρόσθεσε πως στο β' γύρο των εκλογών, «πρέπει να υπάρχει και μια άλλη άποψη».

Επιπλέον, ο κ. Σπηλιωτόπουλος είπε πως λόγω της εμπειρίας του στην κεντρική πολιτική σκηνή, θα μπορέσει να διασφαλίσει πόρους και να πετυχαίνει τη μεγαλύτερη δυνατή απορροφητικότητά τους.

newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή