Καταγγελίες περί δαπανών του ΥΠΑΙΘ για την προεκλογική εκστρατεία του Γ. Μώραλη

Κυριακή, 11 Μαΐου 2014 15:55
UPD:15:58
FOSPHOTOS /Angelos Christofilopoulos

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

A- A A+

Στην καταγγελία ότι ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος προέβη, μέσω courier με έξοδα του υπουργείου, σε αποστολή προσκλήσεων για εκδηλώσεις προεκλογικού σκοπού του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, προέβη ο Θοδωρής Δρίτσας, επίσης υποψήφιος για τον δήμο Πειραιά.

«Από το υπουργείο Παιδείας, με έξοδα του ελληνικού λαού, με δαπάνες που επιβαρύνουν τον ελληνικό λαό, αποστέλλονται μέσω υπηρεσιών courier, προσκλήσεις για εκδηλώσεις προβολής της υποψηφιότητας του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά κ. Μώραλη, τον οποίον ο κ. Αρβανιτόπουλος στηρίζει ανοιχτά», αναφέρει ο κ. Δρίτσας.

Καλεί επίσης τον υπουργό Παιδείας «να λογοδοτήσει», καθώς «τα ζητήματα αυτά, είναι πολύ σοβαρά» και «δεν επιτρέπεται σε κανέναν εκπρόσωπο του λαού να συμπεριφέρεται με τέτοιον τρόπο».

Από την πλευρά του το υπουργείο Παιδείας ξεκαθαρίζει με ανακοίνωσή του ότι ουδεμία αποστολή εντύπου ή άλλου υλικού έχει πραγματοποιηθεί από το ίδιο «για σκοπούς εκτός των αρμοδιοτήτων του και συνακόλουθα καμία δαπάνη σχετική δεν έχει πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της θητείας της παρούσας πολιτικής ηγεσίας».

«Οτιδήποτε υποστηρίζει αντίθετη άποψη είναι υποβολιμαίο και συκοφαντικό», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή