Αποσύρονται πέντε τροπολογίες από το ν/σ για τις αδειοδοτήσεις επιχειρήσεων

Τρίτη, 06 Μαΐου 2014 19:29
UPD:19:44
FOSPHOTOS/Panayiotis Tzamaros

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Την απόσυρση πέντε υπουργικών τροπολογιών από το νομοσχέδιο για τις αδειοδοτήσεις των επιχειρήσεων, ανακοίνωσε στην Ολομέλεια της Βουλής ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης. Ανάμεσα σε αυτές είναι οι ρυθμίσεις που μειώνουν τα πρόστιμα για τα ποτά – «μπόμπες».

Πρόκειται για τροπολογίες που αφορούν τα υπουργεία

- Εργασίας: 1) Την δυνατότητα πρόσβασης στους πολίτες μέσω διαδικτύου στις διαδικασίες του ΟΑΕΔ (εγγραφής μητρώου ανέργων, ανανέωση ανεργίας κ.α.) και 2) την επικαιροποίηση του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου σχετικά με τις υποχρεώσεις των εργοδοτών κατά την πρόσληψη προσωπικού σε συνδυασμό με το πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ

- Πολιτισμού: Εναρμόνιση της διαχειριστικής χρήσης της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με όσα προβλέπονται για τη διαχειριστική χρήση του Εθνικού Θεάτρου και του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

-

KOSTIS HATZIDAKIS
Δημόσιας Τάξης: διορισμός εισαγγελέα στην Διεύθυνση Διαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών, συγχωνεύσεις διευθύνσεων και νομικών προσώπων του Υπουργείου.

- Πολιτισμού: κρατική επιχορήγηση των αθλητικών σωματείων, ενώσεων, ομοσπονδιών, της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και των Ομοσπονδιών Ολυμπιακών Αθλημάτων.

- Οικονομικών: τροποποίηση διατάξεων σχετικά με την αιθυλική αλκοόλη και τα αλκοολούχα ποτά και ρύθμιση θεμάτων Οικονομικών Επιθεωρητών.

Newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή