Το ψηφοδέλτιο της «Δύναμης Ζωής» παρουσίασε η Ρ. Δούρου

Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 15:07
UPD:16:23
Eurokinissi/ΦΥΛΑΚΤΟΥ ΕΥΗ

Η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της περιφερειακής παράταξης "Δύναμη Ζωής",

A- A A+

Το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Δύναμη Ζωής» παρουσίασε η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η οποία στην ομιλία της άσκησε οξύτατη κριτική στον νυν περιφερειάρχη Αττικής Γ. Σγουρό.

Αναφερόμενη στον κ. Σγουρό, τον χαρακτήρισε γνήσιο τέκνο του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα των χειρότερων εκφάνσεών του, προσθέτοντας: «Ήταν, είναι και θα είναι βαθύ ΠΑΣΟΚ». Ο απερχόμενος περιφερειάρχης εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ελλιπής, είπε. Για να προσθέσει, ότι «στις 18 Μαΐου, ξεκινά η αρχή του τέλους του συστήματός του» συστατικό κομμάτι του οποίου είναι «τα τρωκτικά που χαίρονται να τρώνε στο σκοτάδι».

Αναφερόμενη στον συνδυασμό «Δύναμη Ζωής», είπε ότι ήρθε για να γκρεμίσει το καθεστώς του απερχόμενου περιφερειάρχη, που εκφράζει το ΠΑΣΟΚ με την υποστήριξη του πρωθυπουργού και για να κτίσει μια περιφέρεια που θα συνιστά μοχλό ανάπτυξης, με διαφάνεια, αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη και ανθρωπιά. Σηματοδοτώντας τη σημασία της Περιφέρειας Αττικής για τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές, τόνισε ότι «από το αύριο της Περιφέρειας Αττικής, εξαρτάται το αύριο της Ελλάδας».

Όπως ανακοινώθηκε, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για την Ανατολική Αττική είναι ο απερχόμενος δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, αντιπεριφερειάρχης για τη Δυτική Αττική, ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Βασιλείου, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για τον Βόρειο Τομέα Αθηνών, είναι ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για τον Δυτικό Τομέα Αθήνας, ο καθηγητής Πανεπιστημίου και πρώην δήμαρχος Καισαριανής, Σπύρος Τζόκας, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης για τον Κεντρικό Τομέα Αθήνας, η χημικός και περιφερειακή σύμβουλος Ερμίνα Κυπριανίδου, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για τον Νότιο Τομέα Αθήνας, ο οικονομολόγος και περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Καπάταης, αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, ο συνταξιούχος ΗΣΑΠ και συνδικαλιστής Γιώργος Γαβρίλης και αντιπεριφερειάρχης Νήσων, ο ναύαρχος ε.α. και μέλος του πληρώματος «Βέλος» Παναγιώτης Χατζηπέρος.

Στο ψηφοδέλτιο περιλαμβάνονται, ως υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, πολλοί συνδικαλιστές και ακολουθούν εκπαιδευτικοί, επιστήμονες, ελεύθεροι επαγγελματίες και πανεπιστημιακοί.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή