Αντίθετο στην «εσπευσμένη» πώληση του ΟΛΘ το ΠΑΣΟΚ

Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014 20:50
UPD:20:57
MOTION TEAM

«Το ΤΑΙΠΕΔ, παρότι κανένα κόμμα στην ίδια συζήτηση δεν συμφώνησε με την πρόταση της πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου, προχώρησε σήμερα δυστυχώς στη σχετική προκήρυξη» σχολιάζει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

A- A A+

Την αντίθεσή του στην απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ να προχωρήσει «εσπευσμένα» στην πώληση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης εκφράζει με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, μετά την προκήρυξη που δημοσιοποίησε το Ταμείο.

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ υπενθυμίζει ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την αξιοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) παρουσίασε αναλυτικά την πρότασή του για την παραχώρηση δραστηριοτήτων και πώληση μικρού πακέτου μετοχών, πιστεύοντας ότι αυτή οδηγεί στην μεγιστοποίηση του αποτελέσματος για το Δημόσιο.

«Το ΤΑΙΠΕΔ, παρότι κανένα κόμμα στην ίδια συζήτηση δεν συμφώνησε με την πρόταση της πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου, προχώρησε σήμερα δυστυχώς στη σχετική προκήρυξη» σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Όπως επισημαίνει «δεν κατανοεί αυτή την εσπευσμένη απόφαση (η οποία είναι αντίθετη όχι μόνο στο σύνολο της Βουλής, αλλά και στην άποψη των παραγωγικών φορέων της πόλης), εκφράζει την αντίθεσή του και δηλώνει ότι θα παρακολουθεί τη διαδικασία καθ’ όλη τη διάρκειά της».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή