Την επιμέλεια των παιδιών του Μ. Τζάκσον θέλει η πρώην σύζυγός του

Σάββατο, 12 Απριλίου 2014 07:20
UPD:07:41
REUTERS/EDDIE KEOGH

Τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον. 

Η πρώην σύζυγος του Μάικλ Τζάκσον θα διεκδικήσει δικαστικά την επιμέλεια των τριών παιδιών του αείμνηστου τραγουδιστή, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ.

Στην ιστοσελίδα ΤΜΖ αναφέρεται ότι η Ντέμπι Ρόουι μητέρα των δύο εκ των τριών παιδιών του Τζάκσον, της 16χρονης Πάρις και του 17χρονου Πρινς, επιθυμεί να της δοθεί η επιμέλεια διότι ανησυχεί για τις συνθήκες που επικρατούν στο σπίτι του Τζάκσον.

Η πρώην σύζυγος του Τζάκσον επικαλείται την «επαναστατική στάση» των δύο μεγάλων παιδιών και την «έλλειψη βελτίωσης» της τάσης αυτής μετά από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε η Πάρις.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται, ακόμη πιο ευάλωτος και εκτεθειμένος σε κίνδυνο είναι ο πιο μικρός γιος του Τζάκσον ο 12χρονος Πρινς Μάικλ ο δεύτερος, γνωστός και ως Μπλάνκετ. Η Ρόουι κρίνει ότι η σημερινή κηδεμόνας των παιδιών, τη γιαγιά τους και μητέρα του Τζάκσον, Κάθριν Τζάκσον, είναι πολύ μεγάλη ηλικιακά για να προσφέρει.

Η πρώην σύζυγος του θρύλου της μουσικής σχεδιάζει να καταθέσει νομικά έγγραφα ζητώντας από τις δικαστικές αρχές να την ορίσουν κηδεμόνα των παιδιών ώστε έτσι να της επιτραπεί να τα πάρει μαζί της στο σπίτι της στην Καλιφόρνια. Η Ρόουι και ο Τζάσκον ήταν παντρεμένοι από το 1996 έως το 1999. 

Πηγές: ΑΜΠΕ, Γερμανικό Πρακτορείο

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή