ΓΣΕΒΕΕ: Αποκλεισμός από το forum των μικρομεσαίων

Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 16:50
UPD:16:56
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά συμμετέχουν σε φόρουμ με νέους επιχειρηματίες.

A- A A+

Ανακοίνωση - διαμαρτυρία για τον αποκλεισμό της από το forum των θεσμικών εκπροσώπων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επιχειρηματιών, στο οποίο θα συμμετάσχει η καγκελάριος Μέρκελ και ο Πρωθυπουργός Αν. Σαμαράς, εξέδωσε η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ).

Στην ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία χαρακτηρίζει ως απαράδεκτο τον αποκλεισμό της, τονίζοντας ότι εκπροσωπεί 600.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Όπως υποστηρίζει δεν υπήρξε πρόσκληση για την ΓΣΕΒΕΕ στο φόρουμ «Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σε συνθήκες κρίσης οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις», το οποίο πραγματοποιείται σήμερα παρουσία της κ. Μέρκελ, του Έλληνα Πρωθυπουργού και του Γερμανού υφυπουργού Εργασίας Χανς Γιόακιμ Φούχτελ.

Σύμφωνα με την Συνομοσπονδία «προφανώς οι κυβερνητικοί διοργανωτές ενοχλημένοι από τις παρεμβάσεις της ΓΣΕΒΕΕ δεν ήθελαν να δοθεί η πραγματική εικόνα των επιπτώσεων που έχει η ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική – με τις ευλογίες της κ. Μέρκελ - της ασφυκτικής λιτότητας η οποία έχει οδηγήσει σε κλείσιμο 250.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις και 1 στις 2 στο πρόθυρα της εξαφάνισης. Και φυσικά οι κυβερνητικοί διοργανωτές δεν ήθελαν να ακουστούν στο forum οι αναπτυξιακές προτάσεις που έχει καταθέσει η ΓΣΕΒΕΕ τεκμηριωμένες μάλιστα με μελέτες του Ινστιτούτου των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων(ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ)».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή