Ρ. Δούρου: Αγωγή κατά του Αργ. Ντινόπουλου

Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 16:57
UPD:19:10
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Με την αγωγή της η κ. Δούρου ζητά αποζημίωση 260.000 ευρώ για ηθική βλάβη από την προσβολή της προσωπικότητάς της (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Αγωγή κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Αργύρη Ντινόπουλου, για προσβολή της προσωπικότητάς της, κατέθεσε η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Ο κ. Ντινόπουλος σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Star,  είχε εμφανίσει την κ. Δούρου ως σύμβουλο του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου και μάλιστα την περίοδο των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Με την αγωγή της η κ. Δούρου ζητά αποζημίωση 260.000 ευρώ για ηθική βλάβη από την προσβολή της προσωπικότητάς της. Το ποσό αυτό, όπως είπε η ίδια, θα διατεθεί στις δομές αλληλεγγύης της Περιφέρειας.

Σε δήλωση, στην οποία κάνει λόγο για «αριστερή κουτοπονηριά», προέβη ο Αργύρης Ντινόπουλος μετά την αγωγή που κατέθεσε σε βάρος του η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Αργύρης Ντινόπουλος

«Αντιλαμβάνομαι την αγωνία της Ρένας Δούρου να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Μετά τα τηλεοπτικά μεσημεριανάδικα και τις life style εκπομπές κατέφυγε τώρα και στα… δικαστήρια! Αλλά ποιον κοροϊδεύει άραγε;» διερωτάται ο βουλευτής της ΝΔ.

Γνωρίζει καλά ότι όταν εκδικαστεί η αγωγή της θα έχει παρέλθει ο χρόνος των αυτοδιοικητικών εκλογών οπότε, με την γνωστή αριστερή κουτοπονηριά της, πιστεύει ότι τα στοιχεία, που θα προσκομισθούν, δεν θα της στερήσουν ψήφους, δηλώνει ο κ. Ντινόπουλος.

«Γιατί θα είναι ήδη, ως γνήσια εκπρόσωπος της απεχθούς σε όλη την Ευρώπη, «Αριστεράς του Χαβιαριού», μια αποτυχούσα υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής. Ας απαντήσει όμως τώρα! Πόσο ακριβώς χρόνο υπηρέτησε στο περίφημο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων, ποια χρονική περίοδο και με ποια προσόντα, αφού το πτυχίο της δασκάλας δεν ταιριάζει και πολύ με τις αρμοδιότητες της Άμυνας. Και –κυρίως!- να μας πει, τι ακριβώς υπηρεσίες προσέφερε. Στις Κοινοβουλευτικές Δημοκρατίες αυτό κάνουν τα πολιτικά πρόσωπα, που διαθέτουν στοιχειώδη ευθιξία» αναφέρει ο βουλευτής.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή