Στήριξη των αγροτών ζητεί από τους εργαζόμενους ο Δ. Κουτσούμπας

Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2014 15:57
UPD:15:58
FOSPHOTOS/KONSTANTINOS TSAKALIDIS

Ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι ο αγώνας των αγροτών είναι δίκαιος και πρέπει να συνεχιστεί και κάλεσε όλους να συνταχθούν στον αγώνα «κατά των μονοπωλίων και της Ε.Ε. που ξεκλήρισε τους αγρότες αλλά και κατά της νέας ΚΑΠ, η οποία θα τους δώσει το τελειωτικό χτύπημα».

A- A A+

Κάλεσμα προς όλες τις επαγγελματικές τάξεις και τους εργαζόμενους να στηρίξουν τον αγώνα των αγροτών, προκειμένου να οικοδομηθεί μια λαϊκή συμμαχία χωρίς επαγγελματικούς και κομματικούς διαχωρισμούς, απηύθυνε ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος επισκέφθηκε το μπλόκο της Νίκαιας.

Παράλληλα, χαρακτήρισε κοροϊδία και στάχτη στα μάτια τα μέτρα που εξήγγειλε χθες η κυβέρνηση για τους αγρότες.

Ο κ. Κουτσούμπας είπε ακόμη ότι ο αγώνας των αγροτών είναι δίκαιος και πρέπει να συνεχιστεί και κάλεσε όλους να συνταχθούν στον αγώνα «κατά των μονοπωλίων και της Ε.Ε. που ξεκλήρισε τους αγρότες αλλά και κατά της νέας ΚΑΠ, η οποία θα τους δώσει το τελειωτικό χτύπημα».

«Κανένας πλειστηριασμός, καμία κατάσχεση, αφορολόγητο πετρέλαιο, κατώτερες εγγυημένες τιμές για την επιβίωση των αγροτών και καμία δίωξη», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ ζήτησε να αποσυρθούν και οι δυνάμεις καταστολής, σχολιάζοντας ότι και οι ένστολοι είναι παιδιά του λαού και δεν θα πρέπει να έρχονται σε αντιπαράθεση με τους αγρότες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΣΧΑΛΗ

Τα μπλόκα των αγροτών στη Νίκαια επισκέφθηκε ο γ.γ. του ΚΚΕ. Δημήτρης Κουτσούμπας (κέντρο) και συνομίλησε με τους αγρότες.

Υπενθυμίζεται ότι για αύριο έχει προγραμματιστεί πανελλήνια συνάντηση εκπροσώπων των μπλόκων στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας για καλύτερο συντονισμό του αγώνα, ενώ για την Κυριακή το μεσημέρι υπάρχει πρόσκληση προς φορείς και πολίτες να συμμετάσχουν σε παλλαϊκό συλλαλητήριο με σημείο συγκέντρωσης το μπλόκο της Νίκαιας.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή