ΟΑΕΔ: Προσωρινά αποτελέσματα για τις 7.400 θέσεις κοινωφελούς εργασίας

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013 15:16
UPD:15:17
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, η κατάρτιση των πινάκων έγινε «με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο μέσω του ΟΠΣ του Οργανισμού.

A- A A+

Στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ ( www.oaed.gr ) αναρτήθηκε ο προσωρινός πίνακας κατάταξης στο πρόγραμμα «Κοινωφελούς Εργασίας» που αφορά σε 7.400 ωφελούμενους ανέργους οι οποίοι θα εργαστούν με πλήρη απασχόληση για χρονικό διάστημα 6 μηνών και 15 ημερών σε δημόσιους φορείς αρμοδιότητας του υπουργείου Παιδείας (Δημόσια πρόσκληση 6/2013 του Διοικητή του ΟΑΕΔ).

Ο πίνακας κατάταξης, όπως και ο πίνακας αποκλειόμενων για το ίδιο πρόγραμμα, έχουν αναρτηθεί συγκεκριμένα στην ενότητα e-υπηρεσίες/πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας.

Ο οριστικός πίνακας κατάταξης ωφελουμένων, όπως και ο πίνακας αποκλειομένων, θα καταρτιστούν μετά από απόφαση του Δ.Σ. του ΟΑΕΔ άμεσα, μετά την εξέταση τυχόν ενστάσεων.

Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, η κατάρτιση των πινάκων έγινε «με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο μέσω του ΟΠΣ του Οργανισμού, με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της Δημόσιας Πρόσκλησης η οποία είχε εγκριθεί από το ΑΣΕΠ».

Ήδη ο ΟΑΕΔ καταρτίζει την επόμενη δημόσια πρόσκληση ανέργων για 4.413 θέσεις σε επιβλέποντες φορείς του Δημοσίου, η οποία αφού εγκριθεί από το ΑΣΕΠ, θα δημοσιοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή