Μέσα από το Πολυτεχνείο εκπέμπει το ραδιόφωνο της ΕΡΤ

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013 21:20
UPD:21:40
EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Aπό τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής άρχισαν να εκπέμπουν ραδιοφωνικό πρόγραμμα εργαζόμενοι της πρώην ΕΡΤ από τον χώρο του Πολυτεχνείου στην οδό Πατησίων.

A- A A+

Το ραδιόφωνο της ΕΡΤ, με αφορμή την 40η επέτειο από την εξέγερση των φοιτητών, εκπέμπει από το βράδυ της Παρασκευής μέσα από το Πολυτεχνείο.

Συγκεκριμένα από τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής άρχισαν να εκπέμπουν ραδιοφωνικό πρόγραμμα εργαζόμενοι της πρώην ΕΡΤ από τον χώρο του Πολυτεχνείου στην οδό Πατησίων.

«Συνεχίζουμε τον αγώνα και θα εκπέμψουμε από το Πολυτεχνείο, μέσω διαδικτύου, στο www.ertopen.com με τη βοήθεια μόνο των φοιτητών και των εργαζομένων στο ΕΜΠ» αναφέρει η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Αναφέρει δε ότι η απόφαση αυτή ελήφθη «παρά την εμμονή της Πρυτανείας να μη συγκαλεί την Επιτροπή Εορτασμού του Πολυτεχνείου την Πέμπτη, ώστε να μην διαφανεί η ομόθυμη θέληση όλων όσων απαρτίζουν αυτή την επιτροπή πλην της Πρυτανείας».

FOSPHOTOS/MENELAOS MYRILLAS

Επίσης στην ανακοίνωση της η Ένωση, μεταξύ άλλων, καταγγέλλει «τις απειλές για εισβολή στο ΕΜΠ αν εκπέμψει η ΕΡΤ από τον χώρο του Πολυτεχνείου», ενώ καλεί σε συμμετοχή στην εκδήλωση εργαζομένων που γίνεται το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στο Πολυτεχνείο, σε μαζική συμμετοχή στην πορεία για τα 40 χρόνια του Πολυτεχνείου και σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζόμενων στην ΕΡΤ την Τρίτη 19 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. στην Αγ. Παρασκευή.

Όπως τόνισε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Π. Καλφαγιάννης η εκπομπή προγράμματος θα γίνει για τρεις μέρες στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή