Μειωμένο εισιτήριο ΜΜΜ και για όσους νεοεισαχθέντες δεν έχουν ακόμη εγγραφεί στα ΑΕΙ

Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013 14:51
UPD:14:54
FOSPHOTOS /Menelaos Myrillas

Οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιούν τη Βεβαίωση Επιτυχίας για την καταβολή μειωμένου εισιτηρίου στα μέσα μαζικής μεταφοράς έως και τις 30 Νοεμβρίου 2013.

A- A A+

Με Βεβαίωση Επιτυχίας θα μπορούν να χρησιμοποιούν μειωμένο εισιτήριο στα ΜΜΜ όσοι νεοεισαχθέντες δεν έχουν ακόμη εγγραφεί στα πανεπιστήμια, λόγω των απεργιών των διοικητικών υπαλλήλων, και δεν διαθέτουν ακαδημαϊκή ταυτότητα ή βεβαίωση εγγραφής.

Το υπουργείο Παιδείας ενημερώνει ότι για τη χορήγηση της Βεβαίωσης Επιτυχίας, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσέρχονται στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία υπάγεται το Λύκειο αποφοίτησης ή εξέτασής τους, με τον οκταψήφιο κωδικό που είχαν ως υποψήφιοι και την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό τους.

Οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιούν τη Βεβαίωση Επιτυχίας για την καταβολή μειωμένου εισιτηρίου στα μέσα μαζικής μεταφοράς έως και τις 30 Νοεμβρίου 2013.

Σε περίπτωση ελέγχου εντός των ΜΜΜ οφείλουν να επιδεικνύουν εκτός από τη Βεβαίωση Επιτυχίας και την αστυνομική τους ταυτότητας.

Στην περίπτωση μετακίνησής τους στον τόπο καταγωγής τους με ΚΤΕΛ, οι νεοεισαχθέντες θα πρέπει να αποδεικνύουν τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους με οποιοδήποτε στοιχείο.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή