ΥΠΟΙΚ: Τις επόμενες μέρες η απόφαση για την αποκρατικοποίηση των αμυντικών συστημάτων

Η αποκρατικοποίηση των ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ στο επίκεντρο της σύσκεψης στο Μαξίμου
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013 20:32
UPD:21:02
FOSPHOTOS/Menelaos Myrillas

Εξερχόμενος του Μαξίμου και σε ερώτηση για τον εάν η ελληνική πλευρά επιμένει η αποκρατικοποίηση της ΛΑΡΚΟ να γίνει ως ενιαία βιομηχανία, ο κ. Στουρνάρας απάντησε θετικά.

A- A A+

Η αποκρατικοποίηση των ΕΑΣ, της ΕΛΒΟ και της ΛΑΡΚΟ βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής σύσκεψης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εξερχόμενος του Μαξίμου, ο κ. Στουρνάρας δήλωσε ότι «ενημερώσαμε τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης για τις δυνατές εναλλακτικές λύσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η εκκαθάριση - λειτουργία των αμυντικών συστημάτων ενώ θα καταλήξουμε την επόμενη εβδομάδα».

Σε ερώτηση για τον εάν η ελληνική πλευρά επιμένει η αποκρατικοποίηση της ΛΑΡΚΟ να γίνει ως ενιαία βιομηχανία, ο κ. Στουρνάρας απάντησε θετικά ενώ αρνήθηκε ότι θα υπάρξουν απολύσεις.

Από την πλευρά του ο Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, δήλωσε πως στη σύσκεψη συζητήθηκαν οι εξελίξεις με τη Συρία, θέματα που αφορούν στην αμυντική βιομηχανία αλλά και «πολλά άλλα ζητήματα».

naftemporiki.gr με πληροφορίες ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή