Κινητικότητα: «Εξαιρετικά σημαντική» η συμβολή του ΑΣΕΠ

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013 16:45
UPD:16:49
Eurokinissi/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Συνάντηση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) Γιώργο Βέη.

A- A A+

Τη «μέγιστη σημασία» που αποδίδει στο ΑΣΕΠ και στη διαφάνεια που προσδίδει στις διαδικασίες αξιολόγησης όσων εντάσσονται στο πρόγραμμα της κινητικότητας, επεσήμανε στον πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής, Γ. Βέη ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυρ. Μητσοτάκης.

Στη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες, ο κ. Βέης ενημέρωσε τον υπουργό για θέματα της αρμοδιότητας της Ανεξάρτητης Αρχής, ενώ σε δηλώσεις του, ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε το ΑΣΕΠ «θεματοφύλακα της διαφάνειας και της αξιοκρατίας στις προσλήψεις στο Δημόσιο».

Τόνισε παράλληλα ότι η συμβολή του ΑΣΕΠ στη διαδικασία της κινητικότητας θα είναι εξαιρετικά σημαντική, έτσι ώστε, αυτή να ολοκληρωθεί με την απαραίτητη ταχύτητα, αλλά και διαφάνεια.

Ανέφερε τέλος ότι συζήτησε με τον κ. Βέη τη δυνατότητα της Ανεξάρτητης Αρχής να παρέχει πρόσθετη υποστηρικτική βοήθεια σε αυτή την προσπάθεια κάτι το οποίο, όπως είπε, ο ίδιος θεωρεί ότι είναι απολύτως εφικτό με την εμπειρία που έχει αποκομίσει το ΑΣΕΠ από τη διαδικασία της πρώτης κινητικότητας.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή