Νέο συλλαλητήριο ΑΔΕΔΥ τη Δευτέρα στο Σύνταγμα

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 14:07
UPD:14:25
Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
A- A A+

Νέο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 8 το βράδυ της Δευτέρας διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ, εν όψει της ψηφοφορίας επί του πολυνομοσχεδίου, καλώντας τους πολίτες να περικυκλώσουν τη Βουλή.

Στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την εθελοντική συμμετοχή μουσικών σχημάτων και καλλιτεχνών, οι οποίοι στέκονται αλληλέγγυοι στους εργαζόμενους και προσφέρθηκαν να στηρίξουν την κινητοποίηση.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία, καθώς και απεργιακό συλλαλητήριο στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος. 

«Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων που εξακολουθούν να προωθούν και να εφαρμόζουν κυβέρνηση και τρόικα με όλο και μεγαλύτερη, λυσσαλέα ένταση», τονίζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.

Όπως αναφέρει, «η πολιτική των μνημονίων, της λιτότητας, της πλήρους ισοπέδωσης της εργασίας, των απολύσεων, της ανεργίας, της μείωσης εισοδημάτων και της φτωχοποίησης του ελληνικού λαού, της ανατροπής εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, των φορο-επιδρομών και της φορο-λεηλασίας, της ισοπέδωσης του Κοινωνικού Κράτους, της Υγείας, της Παιδείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης, της διάλυσης των δημοτικών υπηρεσιών, της εκποίησης του δημοσίου πλούτου, πρέπει να ανατραπεί».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή