Δεν αυξάνονται τα τιμολόγια της ΔΕΗ από 1ης Μαΐου

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013 17:55
UPD:21:16
EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Τα τιμολόγια της ΔΕΗ επρόκειτο, στο πλαίσιο των προβλέψεων του μνημονίου για σταδιακή σύνδεσή τους με το κόστος παραγωγής και διάθεσης της ηλεκτρικής ενέργειας, να αυξηθούν από 1η Μαΐου.

A- A A+

Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα υπάρξει καμία αύξηση τα τιμολόγια της ΔΕΗ στη δεύτερη φάση εφαρμογής της υποχρέωσης της χώρας μας για τη σύνδεση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας με το κόστος της παραγωγής και διάθεσης έδωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Ειδικότερα, με απόφαση του υφυπουργού ΠΕΚΑ, Μάκη Παπαγεωργίου, που υπεγράφη σήμερα μετά από γνωμοδότηση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, το ποσό των προς ανάκτηση δαπανών της ΔΕΗ για το έτος 2013, που αφορούν στους πελάτες χαμηλής τάσης, παραμένει το ίδιο με αυτό που είχε εγκρίνει τον Ιανουάριο του 2013.

Βάσει αυτής της απόφασης, δεν προκύπτει καμία αλλαγή στα τρέχοντα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος της ΔΕΗ, όπως ισχύουν από 1ης Ιανουαρίου 2013.

Τα τιμολόγια της ΔΕΗ επρόκειτο, στο πλαίσιο των προβλέψεων του μνημονίου για σταδιακή σύνδεσή τους με το κόστος παραγωγής και διάθεσης της ηλεκτρικής ενέργειας, να αυξηθούν από 1ης Μαΐου.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή