Π. Κουκουλόπουλος: Η κυβέρνηση χρειάζεται φρεσκάρισμα προσώπων

Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 14:29
UPD:14:36
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Πιστεύω ότι ένα βασικό φρεσκάρισμα προσώπων πρέπει να ακολουθήσει τις βασικές πολιτικές διαπιστώσεις και τα προτάγματα που έχει η κυβέρνηση να υπηρετήσει», ανέφερε ο κ.  Κουκουλόπουλος.

A- A A+

Υπέρ της αλλαγής προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα τάχθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.

«Πιστεύω ότι χρειάζεται μια ειλικρινής συζήτηση στο επίπεδο των τριών πολιτικών αρχηγών και σε ευρύτερο πολιτικό επίπεδο και αφορά τις βασικές προτεραιότητες που πρέπει να βάλει η κυβέρνηση. Ο πρωθυπουργός έχει κάνει την αξιολόγηση στους υπουργούς του, γιατί αυτό το θεσμικό δεν μπορούμε και δεν πρέπει να το ξεπεράσουμε. Από την άλλη, δεν μπορούμε και δεν πρέπει να το ξεπεράσουμε το γεγονός ότι έχουμε τρικομματική κυβέρνηση. Πιστεύω ότι ένα βασικό φρεσκάρισμα προσώπων πρέπει να ακολουθήσει τις βασικές πολιτικές διαπιστώσεις και τα προτάγματα που έχει η κυβέρνηση να υπηρετήσει», ανέφερε ο κ.  Κουκουλόπουλος.

Σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, είπε πως «η εικόνα από την οποία πρέπει να ξεφύγουμε είναι αυτή η συνεχής αντιδικία και όλο αυτό το θρίλερ με την τρόικα», προσθέτοντας ότι «πρέπει να υπάρξει κατανόηση και από την πλευρά τους και από την πλευρά μας».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή