Εκδικητική καταδίκη καταγγέλλει ο Α. Τσοχατζόπουλος

Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013 20:14
EUROKINISSI

Ο κατηγορούμενος για την υπόθεση του «μαύρου πολιτικού χρήματος» πρώην υπουργός, χαρακτηρίζει την πρόσφατη καταδίκη του ως «πρωτοφανή» για την μεταχουντική Ελλάδα και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορεί, κάτι τρέχει με την Δικαιοσύνη».

A- A A+

Πολιτικές παρεμβάσεις στη δικαστικό σύστημα που τον καταδίκασε σε οκταετή κάθειρξη για την υπόθεση του «πόθεν έσχες» και εκδικητική καταδίκη του καταγγέλει με δήλωση του από την φυλακή ο πρώην υπουργός 'Ακης Τσοχατζόπουλος.

Ο κατηγορούμενος για την υπόθεση του «μαύρου πολιτικού χρήματος» πρώην υπουργός, χαρακτηρίζει την πρόσφατη καταδίκη του για ανακριβείς δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που αφορούν το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το οποίο πλέον έχει δημευθεί, ως «πρωτοφανή» για την μεταχουντική Ελλάδα και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορεί, κάτι τρέχει με την Δικαιοσύνη».

Λίγες ημέρες μετά την παραπομπή του σε δίκη και για την υπόθεση των «μιζών» από εξοπλιστικά προγράμματα ο 'Ακης Τσοχατζόπουλος απευθύνεται επίσης στους πολιτικούς αρχηγούς και τους ρωτά αν αποδέχονται τις «παρεμβάσεις» στην Δικαιοσύνη.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή