Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ: Με μεγάλη πλειοψηφία εγκρίθηκε η πολιτική απόφαση

Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2013 20:51
Phasma/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Με μεγάλη πλειοψηφία ενέκρινε η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ την πολιτική απόφαση, καταψηφίζοντας ταυτόχρονα τέσσερις τροπολογίες που έθεσε σε ψηφοφορία η Αριστερή Πλατφόρμα.

ΕΡΤ

Στον πυρήνα της πολιτικής απόφασης βρίσκονται οι θέσεις του κόμματος για την ακύρωση του Μνημονίου, την επιτάχυνση των εσωκομματικών διαδικασιών προς την κατεύθυνση ενοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την αντιμετώπιση της «προπαγάνδας» της ΝΔ.

Στο ίδιο κείμενο επισημαίνεται η θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλ. Τσίπρας θα συνεχίσουν την προσπάθεια διεθνοποίησης των προβλημάτων της χώρας που προκλήθηκαν από τους όρους των δανειακών συμβάσεων και τα Μνημόνια, με την διευκρίνιση ότι οι επισκέψεις του κ. Τσίπρα στο εξωτερικό θα πρέπει να τύχουν καλύτερης προετοιμασίας.

Σε πολιτικό επίπεδο, ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει την καμπάνια του για την πραγματοποίηση ευρωπαϊκής διάσκεψης για το πρόβλημα του χρέους, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά όλων των χωρών του ευρωπαϊκού νότου, ενώ θα ενταθεί η πολιτική του κόμματος στο πολιτικό και επικοινωνιακό επίπεδο, μετά και την παραδοχή του λάθους στο ελληνικό πρόγραμμα από το ΔΝΤ.

Το τελικό κείμενο της πολιτικής απόφασης με τις προσθήκες που έγιναν, αναμένεταινα δοθεί στη δημοσιότητα αργά απόψε ή αύριο Δευτέρα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή