Π. Καμμένος: Οδηγούν τον αγροτικό πληθυσμό στην πλήρη κατάρρευση

Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2013 16:27
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμένος κατά την επίσκεψή του στο μπλόκο των αγροτών στον κόμβο της Νίκαιας.

A- A A+

Να δοθούν άμεσα λύσεις στα προβλήματα των αγροτών ζήτησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος ο οποίος επισκέφθηκε νωρίτερα σήμερα το μπλόκο στον κόμβο της Νίκαιας Λάρισας.

Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε βολές κατά της κυβέρνησης και της τρόικας, οι οποίες όπως είπε,με την πολιτική τους οδηγούν τον αγροτικό πληθυσμό «στην πλήρη κατάρρευση». «Δεν μπορεί πλέον να παράγει η ελληνική γη εάν συνεχίσει η πολιτική αυτή. Η κυβέρνηση εκτελεί τις εντολές της κατάργησης της πρωτογενούς παραγωγής», σημείωσε. «Θέλουν να μετατρέψουν τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις της Ελλάδος με το πρόγραμμα Ήλιος, που συμπεριλαμβάνεται στο δεύτερο μνημόνιο, σε φωτοβολταϊκά πάρκα γερμανικών συμφερόντων», συμπλήρωσε.

Υποστήριξε πάντως ότι λύσεις μπορούν να δοθούν και η πρώτη, όπως εξήγησε είναι να δοθεί άμεσα αφορολόγητο πετρέλαιο στους αγρότες. Η δεύτερη λύση, πρόσθεσε, αφορά τη ΔΕΗ: «Δεν μπορεί να απαλλάσσονται οι μεγάλες βίλες και οι συγκεκριμένες βιομηχανίες από την καταβολή του ρεύματος και εδώ, που βρισκόμαστε μέσα στον θεσσαλικό κάμπο, να έρχονται οι αγρότες να αγοράζουν από μόνοι τους μετασχηματιστές για να δουλέψουν τα ποτιστικά και οι πομώνες και να μην έρχεται να κάνει την εγκατάσταση η ΔΕΗ, να μην έχουν ειδικό τιμολόγιο», παρατήρησε.

Υπογράμμισε τέλος ότι στο πλευρό των αγροτών βρίσκονται εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, και όλοι οι Έλληνες που βλέπουν «να επελαύνει η νέα τάξη πραγμάτων και να εξαθλιώνεται η ελληνική οικογένεια».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή