Επισκόπηση αθηναϊκού Τύπου

Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2003 09:02
A- A A+

Τα αποτελέσματα της συνάντησης κορυφής ΕΕ - ΗΠΑ, οι αλλαγές στον έλεγχο επιχειρήσεων, το Κυπριακό, η δίκη της 17Ν και οι έρευνες στην υπόθεση με το πλοίο ''Μπάλτικ Σκάι'' που μετέφερε εκρηκτικά είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου. Aναλυτικά, οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι των εφημερίδων είναι οι εξής:

*ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 1.632 προσλήψεις σε υπουργεία, ΑΣΕΠ, ΓΓ Αθλητισμού. Αναλυτικά οι θέσεις που προκηρύσσονται.

*ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Θέμα Σλαβομακεδόνων ανοίγει η κυβέρνηση. Καταγγελία της ΝΔ για επικίνδυνα εθνικά παιχνίδια.

*ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Υποτελής στον Μπους ο Σημίτης. Ξέχασε την Ευρώπη μόλις μπήκε στον Λευκό Οίκο. Η *ΑΠΟΦΑΣΗ: 6.000 ευρώ αυθημερόν από τις Τράπεζες. Καταναλωτικά δάνεια: Πώς θα πάρετε τι (με τι προϋποθέσεις) μετά την απελευθέρωση.

*Η ΑΥΓΗ: Ο Μπους αξιώνει την υποταγή της Ευρώπης. Αλαζονικός στη συνάντηση με Σημίτη-Πρόντι.

*ΑΥΡΙΑΝΗ: Βίντεο-σοκ της... Χαρίκλειας με τον Ισπανό. Πιάσανε Διοικητή Οργανισμού με τα... βρακιά κάτω.

*ΤΟ ΒΗΜΑ: Καλά νέα για τον Κινέζο. Αρνητικό το αποτέλεσμα του τεστ, λένε οι Γερμανοί. Ευτυχώς υποχωρούν οι φόβοι για κρούσμα SARS στη Θεσσαλονίκη. *Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Απόσυρση στο παλιό αυτοκίνητο με κέρδος 1,5 εκατ. δρχ. Νέο πρόγραμμα με ιδιαιτέρως ελκυστικά κίνητρα.

*ΕΘΝΟΣ: Με δόσεις οι διορισμοί 6.795 εκπαιδευτικών.

*ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Η έννοια της... ''οικογενειακής ευθύνης'' ισχύει για όλους εκτός της Γιάννας. Κύριε Πρωτόπαπα, σας απαντούμε ευθέως στην χθεσινή... δημοκρατική σας δήλωση.

*ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Τα πάνω-κάτω στη φορολογία επιχειρήσεων - ελεύθερων επαγγελματιών. Ολα τα σχέδια του υπουργείου Οικονομίας για φοροκυνηγητό με νέα δεδομένα.

*ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μόνιμοι μέσω δικαστηρίων οι συμβασιούχοι. Πρωτοδικείο: Αντισυνταγματικό το διάταγμα που εξαιρεί Δημόσιο και δήμους. *ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ευρ. Ενωση (Σημίτης-Πρόντι) προς Μπους:Μαζί σας κι όταν διαφωνούμε.

*ΕΣΤΙΑ: Οψιμος φίλος των Αμερικανών. Η χθεσινή μεταμόρφωσις του κ. Σημίτη.

*Espresso: Θα πετάξουμε τον Βελέντζα έξω από το μοναστήρι. ''Προσβάλλει τα θεία με τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι'' λένε οι Παπαροκάδες.

*Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Φιλία και πυγμή από Μπους. Πρώτο βήμα επαναπροσέγγισης μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Ευρώπης κατά τη συνάντηση κορυφής της Ουάσιγκτον.

*Ο ΛΟΓΟΣ: Point System για τις επιχειρήσεις. Νέο σύστημα φορολογικών ελέγχων απο το υπουργείο Οικονομικών.

*ΤΑ ΝΕΑ: Ποινές εξπρές απο την Εφορία. Πόιντ σύστεμ για επιχειρήσεις, επαγγελματίες.

*ΝΙΚΗ: Επίδοση διαπιστευτηρίων. Η ΕΕ υπέκυψε στις πιέσεις των ΗΠΑ.

*ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Συνάντηση κορυφής στην Ουάσιγκτον: Κοινό το μέτωπο κατά των λαών από ΗΠΑ-ΕΕ.

*Traffic News: Αγωνία. Ερευνες για μολυσμένους. Χτενίζουν όλη τη Βόρεια Ελλάδα και τη Θράκη για άτυπη πνευμονία. Με ποιους ήρθε σε επαφή ο Κινέζος.

*Η ΧΩΡΑ: Ανοίγουν στόματα για την Μπουρμπούλια. Καρατομείται η ανακρίτρια, ενώ σήμερα συνεδριάζει η Ολομέλεια Εφετών και για την υπόθεση Κόκκαλη.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή