Αλ. Παπαρήγα: Καθολική απάντηση από τους μικρομεσαίους αγρότες

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013 18:16
Icon/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

A- A A+

Την αλληλεγγύη του ΚΚΕ στον αγροτικό κόσμο εξέφρασε η γενική γραμματέας της Κ.Ε. του κόμματος, Αλ. Παπαρήγα, τονίζοντας ότι η απάντηση των μικρομεσαίων αγροτών πρέπει να είναι «καθολική και πανελλαδική».

Α. Παπαρήγα: Αργά ή γρήγορα η κυβέρνηση θα πληρώσει ακριβά

Δήλωση της γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

«Δε μπορεί να χωρίσουμε τεχνητά την αγροτική παραγωγή από τη βιομηχανική παραγωγή και απ’ όλους τους άλλους τομείς και τις δραστηριότητες που απασχολούν εργαζόμενους», ανέφερε η κ. Παπαρήγα σε δηλώσεις της μετά τη συνάντηση που είχε με το Σύλλογο Υπαλλήλων των τέως Οργανισμών Εργατικής Κατοικίας και Εργατικής Εστίας.

«Από τη μια μεριά βρίσκονται οι αγρότες που έχουν δίκαια αιτήματα και από την άλλη μεριά υπάρχουν τα ΜΑΤ της κυβέρνησης, που έχει βάλει στοίχημα να σταματήσει τις αγροτικές κινητοποιήσεις και να απελευθερώσουν τους δρόμους», σημειώσε, προσθέτοντας ότι «όσο ελεύθεροι και να είναι οι δρόμοι της χώρας, όταν ο λαός πεινάει αυτή την ανελευθερία δεν μπορεί να την ανεχθεί».

Οπως ανακοινώθηκε στο μεταξύ από τον Περισσό, αύριο Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, η κ. Παπαρήγα πρόκειται να επισκεφθεί τη Λάρισα, όπου και θα συναντηθεί με τους αγρότες που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στον κόμβο της Νίκαιας.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή