Μ. Τσαμάζ: Δεν προβλέπονται άλλες περικοπές θέσεων εργασίας στην Cosmote

Τρίτη, 08 Μαρτίου 2011 19:47

Δεν προβλέπονται άλλες καταργήσεις θέσεων εργασίας, πέραν των 120 που έχουν ήδη ανακοινωθεί, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, σε ανοιχτή επιστολή του προς τους εργαζόμενους της Cosmote.

«Οποιαδήποτε αναφορά σε κάτι διαφορετικό είναι απόλυτα ανακριβής και έχει αμφίβολα κίνητρα», σημειώνει ο κ. Τσαμάζ.

Διευκρινίζει ακόμη ότι δεν πρόκειται για μαζικές απολύσεις αλλά για ένα πρόγραμμα αναγκαίο, προκειμένου η εταιρεία να παραμείνει ανταγωνιστική και να εξασφαλίσει το μέλλον της γιατί ο ανταγωνισμός καραδοκεί.

Παράλληλα επισημαίνει τον απόλυτο σεβασμό που έδειξε η εταιρεία στους υπαλλήλους της, αναφερόμενος στο ιδιαίτερα ελκυστικό πακέτο κινήτρων αποχώρησης από την Cosmote, το οποίο είναι από τα υψηλότερα στην αγορά.

Ο κ. Τσαμάζ αναφέρεται επιπλέον στη στάση ορισμένων συνδικαλιστών οι οποίοι προσπάθησαν, όπως σημειώνει, να παρεμποδίσουν συναδέλφους τους να εργαστούν.

«Η παρεμπόδιση της πρόσβασης των εργαζομένων στο χώρο εργασίας, τα λουκέτα στα κτίρια, ειδικά όταν δεν έχει καν εξαγγελθεί απεργία, οι πανηγυρισμοί για τη δήθεν καθολική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις όταν στην πραγματικότητα υπάρχει αποκλεισμός κτιρίων, οι βανδαλισμοί, τα εκφοβιστικά SMS, η παρεμπόδιση της επικοινωνίας με τους εργαζομένους», δημιουργούν ένα πρωτόγνωρο κλίμα, επισημαίνει ο κ. Τσαμάζ και καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο την ενέργεια συνδικαλιστών που παρότρυναν σε μποϋκοτάζ των προϊόντων της Cosmote.

Ο πρόεδρος του ΟΤΕ καλεί τους συνδικαλιστές αυτούς να αντιληφθούν ότι τέτοιες ενέργειες στρέφονται αποκλειστικά εναντίον των εργαζομένων, υπονομεύουν το μέλλον τους και το μέλλον της εταιρείας και προωθούν τα συμφέροντα του ανταγωνισμού.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕΠροτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕΣχολιασμένα