Αντ. Σαμαράς: Κατάθλιψη και αβεβαιότητα τη φετινή Πρωτομαγιά

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011 16:44

«Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει τους εργαζόμενους -όπως και όλους τους Έλληνες- σε βαθιά κατάθλιψη, αβεβαιότητα, ανησυχία», αναφέρει στο μήνυμά του για την Πρωτομαγιά ο Αντώνης Σαμαράς.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει τους εργαζόμενους -όπως και όλους τους Έλληνες- σε βαθιά κατάθλιψη, αβεβαιότητα, ανησυχία», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

«Μέσα σε ενάμιση χρόνο καταβαραθρώθηκε το βιοτικό επίπεδο που εκατομμύρια άνθρωποι είχαν κερδίσει τα τελευταία πολλά χρόνια.

Πρωτόγνωρες περικοπές μισθών και συντάξεων, αλλά και αλλεπάλληλες αυξήσεις άμεσων και έμμεσων φόρων. Δεκάδες χιλιάδες λουκέτα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ραγδαία και πρωτόγνωρη εκτίναξη της ανεργίας. Που οδηγεί χιλιάδες οικογένειες στο κοινωνικό περιθώριο. Που διογκώνει τον κοινωνικό αποκλεισμό. Που απαγορεύει το πιο θεμελιώδες δικαίωμα:

Το δικαίωμα στην Ελπίδα! Το απαγορεύει σε όλους. Κυρίως στα νέα παιδιά. Κι όλες αυτές οι θυσίες πήγαν, σε μεγάλο βαθμό, χαμένες!

Αυτή είναι και η πιο κραυγαλέα απόδειξη αποτυχίας της πολιτικής ΠΑΣΟΚ.

Ξέρουμε ότι λύση δεν μπορεί να υπάρξει παρά μόνο με μια Επανεκκίνηση. Επανεκκίνηση στην Παιδεία, την Υγεία, τη Δημόσια Ασφάλεια. Και, πρώτα από όλα, Επανεκκίνηση στην Οικονομία.

Με δράσεις που μπορούν να δώσουν ανάσα στην πραγματική οικονομία. Με σχέδιο που μπορεί να ανοίξει το δρόμο της Ανάπτυξης. Αυτές είναι οι δικές μας προτεραιότητες. Αυτό είναι το Συμβόλαιο που προτείνουμε σε όλους τους Έλληνες. Συμβόλαιο Προοπτικής, Ελπίδας και Αξιοπρέπειας».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή