Επισκόπηση Τύπου

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011 10:54
A- A A+

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ανατροπές στα Βαρέα και Ανθυγιεινά".

Η εφημερίδα γράφει ότι "δόθηκε στη δημοσιότητα η λίστα. Από του 538.913 μένουν εκτός περίπου 150.000. Χάνουν τα προνόμια κομμώτριες και κομμωτές, μάγειροι και σερβιτόροι, καμαριέρες, ραδιοεκφωνητές, ζαχαροπλάστες κ.α ".

Η ΑΥΓΗ: "Οι πρυτάνεις για το νομοσχέδιο:Σκοτώνει τα πανεπιστήμια ".

Κατά την εφημερίδα "ομόφωνη απόρριψη του νομοσχεδίου Διαμαντοπούλου από την έκτακτη Σύνοδο των πρυτάνεων. Έκκληση στους βουλευτές να μην ψηφίσουν το σχέδιο νόμου με την παρούσα μορφή ".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Ξέσπασε πόλεμος Αμερικανών και Γερμανών για τις ΔΕΚΟ".

Η εφημερίδα υπογραμμίζει ότι "ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, Τράπεζες, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, σκουπίδια, αεροδρόμια, λιμάνια και αμυντική βιομηχανία στο στόχαστρο των πολυεθνικών κολοσσών".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Αυτόφωρο για χρέη στο Δημόσιο".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "Αύγουστος των παθών για όσους έχουν οφειλές άνω των 5.000 ευρώ προς το Δημόσιο, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να θέσει σε εφαρμογή από την επόμενη Δευτέρα το μέτρο της αυτόφωρης διαδικασίας".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:"Και Έλληνας στη σύσκεψη των εκτελεστών".

Η εφημερίδα γράφει συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο μανιφέστο του παρανοϊκού νεοναζί της Νορβηγίας. Το ραντεβού των εννέα "Ιπποτών του Ναού" στο Λονδίνο.

ΕΘΝΟΣ: "Ποιοι μένουν στα βαρέα και ανθυγιεινά".

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "περιορίζεται δραστικά ο αριθμός των υπαγομένων στο καθεστώς των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων. Από την 1η Σεπτεμβρίου βγαίνουν από τη λίστα 120.000 άνδρες και γυναίκες".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Αντιρατσιστής και φίλος των γκέι ο Μασόνος φονιάς!"

Στο βασικό της θέμα επισημαίνει ότι "ας μας εξηγήσουν οι φωστήρες πως ο ακροδεξιός Μπρέιβικ θεωρούσε απαραίτητη την δικαίωση των ομοφυλοφίλων και την εξάλειψη του ρατσισμού για να περάσει η δράστη στο επόμενο επίπεδο!".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Ποιοι κόβονται από τη λίστα των βαρέων και ανθυγιεινών".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "οι τυχεροί και οι άτυχοι των αλλαγών, ποιοι γλυτώνουν στο... νήμα, πόσο μειώνεται ο μισθός και η σύνταξη, πόσο αυξάνεται το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης για όσους εξαιρούνται ".

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟΣ:"Κούρεμα Ραγκούση από υπουργούς και Μαξίμου".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "σε καραντίνα ο πρώην κραταιός συνομιλητής του Παπανδρέου. Πως μεθοδεύεται η επαναφορά της ρύθμισης Ρέππα για τους ταξιτζήδες. Ανοιχτή αμφισβήτηση από Καστανίδη και "καλλικράτειου έργου" Ραγκούση και στο υπουργείο Εσωτερικών".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: " Αλλάζουν ζωή 150.000 στα βαρέα".

Η εφημερίδα παρατηρεί ότι "έως 100.000 άτομα βγαίνουν από τη λίστα των Βαρέων και Ανθυγιεινών ενώ εντάσσονται 50.000 νέα. Επειτα απ' αυτό το ψιλό κόσκινο απομένουν λιγότεροι από 50.000 κάτω και από το 10% του εργατικού δυναμικού που ορίζει το Μνημόνιο".

ΕΣΤΙΑ: "Να μεταστραφή το αρνητικό κλίμα".

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι "η μεγαλύτερη ζημιά την οποία επέφερε στον τόπο η κυβέρνησις του ΠΑΣΟΚ είναι ότι κατερράκωσε το ψυχολογικό κλίμα ".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Επιταχύνεται η ανταλλαγή ομολόγων".

Η εφημερίδα γράφει ότι "υπό το βάρος των αποφάσεων και των προειδοποιήσεων των διεθνών οίκων αξιολόγησης, το υπουργείο Οικονομικών επιταχύνει τις διαδικασίες για την ανταλλαγή ομολόγων που έχουν στην κατοχή τους ιδιώτες επενδυτές με νέα".

Ο ΛΟΓΟΣ: "Εκτός λίστας 100.000 εργαζόμενοι".

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "από την 1η Σεπτεμβρίου θα τεθεί σε ισχύ η νέα λίστα των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων, την οποία παρέδωσε η διαρκής επιτροπή εμπειρογνωμόνων στον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργο Κουτρουμάνη".

ΤΑ ΝΕΑ: "Φυλακή αν δεν πληρώσετε!".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "τελεσίγραφο της εφορίας 900.000 οφειλέτες του Δημοσίου. Από 1ης Αυγούστου στο Αυτόφωρο για χρέη πάνω από 5.000 ευρώ. Εντολή του υπουργείου στις ΔΟΥ: αρχίστε τα τηλεφωνήματα σε όσους χρωστούν".

Η ΝΙΚΗ: "Η εφορία πήρε το όπλο της".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "ανοίγουν ακόμα και τραπεζικοί λογαριασμοί οφειλετών. Αναζητούνται έσοδα και τα... ληξιπρόθεσμα έχουν την τιμητική τους. Το 20% από τα 41 δισ. των οφειλών μπορούν να κλείσουν τη μαύρη τρύπα των εσόδων και των δαπανών ".

CITY PRESS: "Σε κλοιό η Βουλή".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "τον αποκλεισμό της βουλής σχεδιάζουν οι ιδιοκτήτες ταξί. Διχασμός στην κυβέρνηση για τις επιλογές Ραγκούση. Υπέρ της απελευθέρωσης του επαγγέλματος η Ευρωπαϊκή Επιτροπή".

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Καρμανιόλα για το λαό τα δημοψηφίσματα".

Η εφημερίδα υπογραμμίζει ότι "το νομοσχέδιο περί δημοψηφισμάτων διευρύνει την έννοια του "κρίσιμου εθνικού θέματος" ώστε εκτός από θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής να περιλαμβάνει και ζητήματα σχετικά με την πολιτική, κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας, όπως π.χ. το δημοσιονομικό".

ΜΕTRO:"Τι αλλάζει σε βαρέα και ανθυγιεινά".

Η εφημερίδα αναφέρει ότι σε δημόσια διαβούλευση η νέα λίστα, ώστε να τεθεί σε ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου. Εκτός έως και 120.000 εργαζόμενοι, όπως πλανόδιοι πωλητές και οικιακοί βοηθοί.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: "Ρύθμιση χρεών για 900.000 οφειλέτες".

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή