Ανακοίνωση ΠΑΟ προς τους οπαδούς του για Ξάνθη

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011 20:31

A- A A+

Οι «πράσινοι» πήραν για πρώτη φορά σε φετινό παιχνίδι εκτός έδρας εισιτήρια και γνωρίζουν πως τυχόν επεισόδια, θα επιφέρουν βαριές ποινές και μεγάλα πρόστιμα στον σύλλογο με τον αυστηροποιημένο πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του «τριφυλλιού»:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Ξάνθη - Παναθηναϊκός, για τα ακόλουθα:

* Στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ χορηγήθηκαν 1000 εισιτήρια της κερκίδας Δ΄, τα οποία διατέθηκαν αποκλειστικά σε φιλάθλους της ομάδας μας. Κατά την είσοδό τους οι φίλαθλοι και των δύο ΠΑΕ θα πρέπει να φέρουν μαζί τους Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο για την αντιπαραβολή των ατομικών τους στοιχείων.

* Τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν φιλάθλους του Παναθηναϊκού (για όσους επιλέξουν να μετακινηθούν με αυτόν τον τρόπο) θα πρέπει το αργότερο στις 13:30 την ημέρα του αγώνα να βρίσκονται στον κόμβο ΣΕΒΑΘ ΞΑΝΘΗΣ.

* Απαγορεύεται ΡΗΤΑ η προσέγγιση στο γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα οποιουδήποτε ατόμου δεν έχει προμηθευτεί έγκαιρα εισιτήριο για την κερκίδα Δ΄(έξω από την οποία δεν θα λειτουργήσει εκδοτήριο)και δεν φέρει μαζί του Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο για την ταυτοποίηση των στοιχείων. Σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει ΑΜΕΣΗ απομάκρυνση του ατόμου από το χώρο που θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης θα ακολουθήσει η ποινική διαδικασία.

* Η θύρα Δ΄θα ανοίξει στις 13:30.

* Απαγορεύεται οι φίλαθλοι, κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, να φέρουν αλκοολούχα ποτά, μπουκάλια – κουτιά (γυάλινα, πλαστικά, μεταλλικά κλπ.), αναπτήρες, κέρματα και άλλα αντικείμενα που η ρήψη τους μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες, καθώς και συσκευές εκπομπής ακτίνων LASER, οι οποίες μπορεί να χρησιμοποιηθούν κατά ποδοσφαιριστών, διαιτητών κλπ.

Με δεδομένα τα παραπάνω καλούμε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, να τηρήσουν όλες τις συναφείς οδηγίες και να στηρίξουν την ομάδα αποφεύγοντας οποιαδήποτε ακρότητα και κάθε παραβατική συμπεριφορά προκειμένου αφενός να δώσουν ώθηση στον Παναθηναϊκό και αφετέρου να μην δώσουν την παραμικρή αφορμή να στερηθεί η ομάδα την παρουσία και τη στήριξή τους σε οποιοδήποτε μελλοντικό αγώνα εντός ή εκτός έδρας».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις