Διεκόπη για την Τετάρτη η δίκη Κορκονέα-Σαραλιώτη

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2010 10:27
A- A A+

Για την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου διεκόπη από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο ¶μφισσας η δίκη των ειδικών φρουρών Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου 2008 στα Εξάρχεια.

Το δικαστήριο είχε αδυναμία να συνεχίσει σήμερα τη διαδικασία, καθώς έχει ανυπέρβλητο κόλλημα η εισαγγελέας έδρας κ. Βασιλική Βλάχου.

Όπως έγινε γνωστό, ο σύζυγος της κ. Βλάχου πέθανε αιφνιδίως σε επαγγελματικό ταξίδι του στην Κίνα.

Στην έδρα σήμερα στη θέση της κας Βλάχου ανέβηκε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λαμίας, Χαράλαμπος Λακαφώσης, ο οποίος είπε πως βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να αναγγείλει το κόλλημα της εισαγγελέως έδρας.

Πολιτική Αγωγή και Υπεράσπιση τόνισαν στο δικαστήριο ότι βάσει του νόμου εφόσον έχει ξεκινήσει η αποδεικτική διαδικασία, η Αρχή του Ενιαίου της Εισαγγελίας κάμπτεται και επομένως η δίκη ή πρέπει να συνεχιστεί με την ίδια εισαγγελική λειτουργό ή αλλιώς να αναβληθεί και η διαδικασία να ξεκινήσει από την αρχή με άλλη σύνθεση.

Η δίκη είχε διακοπεί από την περασμένη Παρασκευή, οπότε και κατέθεσε η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου Βέρτζιν Τσαλικιάν, πρώτη μάρτυρας της υπόθεσης.

ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή