Καταδίκη τριών οπαδών του ΠΑΟΚ

Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2010 17:21
A- A A+

Ποινές φυλάκισης έξι και επτά μηνών, με τριετή αναστολή επιβλήθηκαν σε βάρος τριών οπαδών του ΠΑΟΚ, που συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για επίθεση εναντίον αστυνομικών, το βράδυ του Σαββάτου, έξω από τα γραφεία συνδέσμου οπαδών του «Δικεφάλου», στη Θεσσαλονίκη.

Οι κατηγορούμενοι -ηλικίας 22, 33 και 34 ετών- κρίθηκαν ένοχοι για τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, ενώ, επιπλέον, ένας εξ αυτών καταδικάστηκε για παράνομη οπλοφορία, επειδή κατείχε έναν σουγιά.

Οι μάρτυρες - αστυνομικοί κατέθεσαν ότι κλήθηκαν στην περιοχή, έπειτα από καταγγελία για ξυλοδαρμό οπαδού του ¶ρη. Όπως κατέθεσαν, στη θέα τους, ομάδα ατόμων -ανάμεσα σ' αυτούς και οι τρεις κατηγορούμενοι- τους επιτέθηκε, πετώντας διάφορα αντικείμενα. Ωστόσο, στο δικαστήριο οι αστυνομικοί δεν αναγνώρισαν στα πρόσωπά τους τούς δράστες της επίθεσης.

Απολογούμενοι, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Ισχυρίστηκαν ότι βρίσκονταν στο σημείο, συμμετέχοντας σε εκδήλωση του συνδέσμου για να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να καλυφθούν τα έξοδα λειτουργίας του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή