Β. Οικονόμου: Παραμένω στη Βουλή και στο ΠΑΣΟΚ

Παρασκευή, 07 Μαΐου 2010 14:29
UPD:15:25
A- A A+

Τη διαφωνία του με την αναλογία των οικονομικών μέτρων, τα οποία κρίνει ως υπέρμετρα εναντίον των εργαζομένων και της μεσαίας τάξης, θέλησε να εκφράσει με το «παρών» στην ψηφοφορία στη Βουλή ο μέχρι πρότινος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Οικονόμου.

Σχετικές δηλώσεις έκανε μιλώντας σήμερα στο ρ/σ Θέμα 9,89, υποστηρίζοντας μάλιστα πως «αρκετοί στο ΠΑΣΟΚ πιστεύουν όσα και εγώ για τη δοσολογία των μέτρων». Πρόσθεσε πάντως πως γνωρίζει «το μεγάλο πρόβλημα που έχει η χώρα και τις ευθύνες της κυβέρνησης», επισημαίνοντας πως δεν καταψήφισε το νομοσχέδιο. Σημείωσε μάλιστα πως δεν επρόκειτο για προμελετημένη κίνηση, γι' αυτό και δεν είχε ενημερώσει, αλλά για ψήφο συνείδησης.

«Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα» τόνισε ο μέχρι πρότινος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα» συμπλήρωσε, επιμένοντας πως «ένας απλός βουλευτής εξέφρασε μια άποψη που δεν δημιούργησε ουσιαστικό πρόβλημα στην κυβέρνηση».

Ο κ. Οικονόμου επανέλαβε την πρόθεσή του να κρατήσει την έδρα, ενώ διέψευσε τα περί άσκησης πιέσεων ώστε να παραιτηθεί. «Θα παραμείνω στο κοινοβούλιο και στο ΠΑΣΟΚ στο οποίο είμαι από τα 16 μου χρόνια» τόνισε.

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή