Κατάθεση Π. Βουρλούμη για τη Siemens

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010 16:22
A- A A+

Κατάθεση στην εφέτη ειδική ανακρίτρια της υπόθεσης της Siemens, Μ. Νικολακέα, δίνει ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, Π. Βουρλούμης, ο οποίος κλήθηκε ως μάρτυρας για το σκέλος της υπόθεσης, που αφορά τη σύμβαση για ψηφιοποίηση των κέντρων του ΟΤΕ, η οποία υπογράφηκε με την εταιρεία επί υπουργίας Τάσου Μαντέλη.

Σε ό,τι αφορά τον κατηγορούμενο πρώην υπουργό, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, το οποίο θα επικυρώνει την εισαγγελική διάταξη για απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα, που του επιβλήθηκε μετά την άσκηση δίωξης για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Αύριο, ή μεθαύριο, ο εισαγγελέας εφετών, Κ. Χατζίκος, θα υποβάλει την πρόταση του, για το θέμα, στο Συμβούλιο, ώστε τις επόμενες ημέρες να εκδοθεί το βούλευμα, το οποίο αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς θα αποτυπώνει την πρώτη επίσημη κρίση της Δικαιοσύνης για την κατηγορία, που βαρύνει τον Τάσο Μαντέλη και το ζήτημα της παραγραφής, ή μη, του αδικήματος σε συνάρτηση με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή