Γ. Καρατζαφέρης: «Αναιμική» η εικόνα του προέδρου της ΝΔ

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010 19:15
A- A A+

Μύδρους κατά του προέδρου της ΝΔ, εξαπέλυσε ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Σαμαρά από τη ΔΕΘ περί συστέγασης του ΛΑΟΣ «στην ίδια πολυκατοικία με το ΠΑΣΟΚ».

Όπως υποστήριξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μιλώντας στο «Κανάλι 1» ο κ. Σαμαράς βρίσκεται σε δυσχερή θέση, αφού «του έχει φύγει ακόμη κι ο Αβραμόπουλος». «Όλοι τους είναι σε φάση “άσε τον να κόψει το λαιμό του”», ανέφερε και χαρακτήρισε την εικόνα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης «αναιμική, όχι εικόνα ανθρώπου που θέλει να γίνει πρωθυπουργός».

Σημείωσε ακόμη ότι οι κ.κ. Σαμαράς και Καραμανλής βρίσκονται σε αλληλένδετη ομηρία και ανέφερε ότι «ο Σαμαράς ψιλοχαϊδεύει τον Καραμανλή, γιατί το μόνο έρεισμά του, πέρα από 5-6 δικούς του, είναι οι καραμανλικοί».

Εξέφρασε δε την εκτίμηση ότι ο πρώην πρωθυπουργός κ. Καραμανλής δεν θα μιλήσει ώσπου να τελειώσουν κι οι δύο επιτροπές και υποστήριξε ότι φοβάται τις εμπλοκές και περιμένει να μιλήσει εκ του ασφαλούς.

«Ο Κ. Καραμανλής, την ημέρα της απολογίας Αγγέλου, πήγε στο Παρίσι. Οι “γαλαζοαίματοι” της πολιτικής έχουν την αντίληψη ότι όλοι οι άλλοι είμαστε γεννημένοι για να τους υπηρετούμε», τόνισε.

Σχολιάζοντας την άποψη του κ. Σαμαρά ότι ο ΛΑΟΣ «συστεγάζεται με το ΠΑΣΟΚ» είπε ότι εάν είχαν καλύτερες σχέσεις με τον πρόεδρο της ΝΔ, θα του έστελνε ευχαριστήρια ανθοδέσμη, γιατί, όπως είπε, καταβάλει μεγάλη προσπάθεια «να μου φύγει το ίχνος του ακροδεξιού, λέγοντάς μου ότι είμαι με το αριστερό ΠΑΣΟΚ».

«Η αγωνία του Σαμαρά είναι μπας και βγάλει ο Γιώργος τη χώρα από την κρίση κι ο Παπανδρέου έχει κουραστεί στον πρώτο χρόνο. Γι αυτό παρέδωσε κάποια καθήκοντα στον κ. Ραγκούση», πρόσθεσε σε άλλο σημείο. Διερωτήθηκε τέλος «εάν φύγει η τρόικα αύριο, πώς θα δώσει ο Σαμαράς μισθούς και συντάξεις; Τολμάει να κάνει πρόταση- στροφή στην Κίνα;» και κατέληξε: «Κι ο Χουντίνι είχε οράματα και στο τέλος την πάτησε».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή