Σταθερή η κατάσταση του 18χρονου μαθητή

Σπηλιωτόπουλος: «Θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε»
Σάββατο, 11 Απριλίου 2009 15:15
UPD:16:42
A- A A+

Σταθερή κρινεται από τους θεράποντες ιατρούς του Γενικού Κρατικού Νίκαιας η κατάσταση του 18χρονου μαθητή που τραυματίστηκε χθες σοβαρά στο θώρακα από τα πυρά του 19χρονου ομοεθνή από την Αμπχαζία στη σχολή του ΟΑΕΔ στο Ρέντη. Ο νεαρός που νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, φαίνεται ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, επιπλοκή παρουσίασε η κατάσταση του ενός από τους δύο υπαλλήλους που είχε τραυματιστεί στο πόδι, καθώς παρουσίασε έντονο πρήξιμο με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η κυκλοφορία του αίματος.

¶ρ. Σπηλιωτόπουλος: Θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε

Στο χθεσινό αιματηρό περιστατικό αναφέρθηκε ο υπουργός Παιδείας ¶ρης Σπηλιωτόπουλος σημειώνοντας: «Όπως ξέρετε ευτυχώς για τη χώρα μας είναι μια χώρα όπου τέτοια κρούσματα δεν έχει».

«Το συγκεκριμένο γεγονός –πρόσθεσε- ήταν ένα γεγονός που θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε. Ήταν η αδυναμία διαχείρισης μιας, αν θέλετε, όπως άφησε στο σημείωμα, ερωτικής απογοήτευσης, κάτι που μας κάνει να συνειδητοποιούμε ότι, βεβαίως, χρειάζεται πολύ μεγάλη φροντίδα, χρειάζεται πάρα πολύ μεγάλη περισυλλογή στον τομέα της ψυχικής υγείας».

Καταλήγοντας ο υπουργός Παιδείας τόνισε ότι «οποιαδήποτε πρωτοβουλία και προσπάθεια στην κατεύθυνση της θωράκισης της ψυχικής υγείας, από οπουδήποτε και αν προσφέρεται, είναι καλοδεχούμενη».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή