ΠΑΣΟΚ: Ο Ευ. Αντώναρος πετά λάσπη στον ανεμιστήρα

Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2009 18:47
A- A A+

Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Siemens εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, απαντώντας και στις νέες βολές του κυβερνητικού εκπροσώπου. Μεταξύ άλλων υποστήριξε πως στο κυβερνών κόμμα «έχουν χάσει τον έλεγχο και είναι επικίνδυνοι».

«Στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου αποτυπώνεται ανάγλυφα ο πανικός της κυβέρνησης τέσσερις ημέρες πριν τις εκλογές, καθώς για πρώτη φορά εκπρόσωπός της, λίγες μέρες πριν τις κάλπες, προχωρά σε ονοματολογία και πετά λάσπη στον ανεμιστήρα» δήλωσε και πρόσθεσε ότι «το ήθος της κυβέρνησης σε αυτές τις εκλογές θα την ακολουθεί για πολύ καιρό».

Ερωτηθείς αν στο υπουργείο Εξωτερικών υπήρξε «πρόβλημα» ή «μεθόδευση» (για τη φυγή των κ. Χριστοφοράκου και Καραβέλα), ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου απάντησε πως «τα στοιχεία δείχνουν κάτι παραπάνω από απλή ολιγωρία», ενώ κάνοντας λόγο για προαναγγελία προφυλάκισης του κ. Σκαρπέλη από μέρους του κυβερνητικού εκπροσώπου σχολίασε: «Ολοι καταλαβαίνουν πως λειτουργεί η κυβέρνηση. Προαναγγέλει προφυλακίσεις και δημοσιεύματα. Ο κόσμος δεν τρώει πια κουτόχορτο».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή