Ανταλλαγή απόψεων για τη λαθρομετανάστευση στη συνάντηση για τη Δημόσια Τάξη

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2009 16:28
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης τέθηκε επί τάπητος στη σημερινή πρώτη συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών με εκπροσώπους των κομμάτων στο πλαίσιο της συζήτησης - ανταλλαγής απόψεων για θέματα Δημόσιας Τάξης.

Ο κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης επανέλαβε πως το θέμα των μη νόμιμων μεταναστών είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα καθώς και πως σταθερή απόφαση της κυβέρνησης είναι να λυθεί, μέσα στο πλαίσιο του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της δημιουργίας ενός πλαισίου ασφάλειας για τους πολίτες της χώρας.

Χαρακτηρίζοντας τη σημερινή συνάντηση χρήσιμη, ανέφερε πως έγινε μια καταρχήν ανταλλαγή απόψεων πάνω στο ζήτημα, εκφράστηκαν θέσεις και αρχές, και συμφωνήθηκε ότι την επόμενη Πέμπτη θα επαναληφθεί η συνάντηση αφού τεθούν υπόψιν των εκπροσώπων των κομμάτων ειδικότερα στοιχεία τα οποία υπάρχουν.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι των κομμάτων και συγκεκριμένα, από τη Νέα Δημοκρατία ο Βουλευτής Σαμπαζιώτης Δημήτριος, από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ο Βουλευτής Ντόλιος Γεώργιος, από το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ο Βουλευτής Δρίτσας Θεόδωρος και από το ΛΑ.Ο.Σ. ο πρέσβης Γεωργίου Γεώργιος. Από το Κ.Κ.Ε. δεν συμμετείχε εκπρόσωπος.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή