Εφιστά την προσοχή των οπαδών του ο Ολυμπιακός

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2009 21:35
A- A A+

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά από τους φιλάθλους της ομάδας να έχουν υποδειγματική συμπεριφορά στο παιχνίδι με τη Σέριφ, καθώς ο σύλλογος είναι ήδη υπό επιτήρηση από την ΟΥΕΦΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ οφείλει, εν όψει του αυριανού αγώνα για τα Play Off του Champions League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - SHERIFF, να υπενθυμίσει στους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο ότι βασικό μέλημα, εκτός της νίκης, είναι η προστασία του γηπέδου μας και κατ' επέκταση της ομάδας μας.

Είμαστε ήδη σε καθεστώς επιτήρησης για τα επόμενα 2 χρόνια εξ' αιτίας ενεργειών από ελάχιστους που όμως βάζουν σε κίνδυνο ολόκληρο το σύλλογο, καθώς και τους πολλούς χιλιάδες φιλάθλους μας, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι το καλό της ομάδας μας έχουν άριστη συμπεριφορά.

Παρακαλούμε όλους όσους έρθουν αύριο στο γήπεδο 'Γ. Καραϊσκάκης' να έχουν υποδειγματική συμπεριφορά, καθώς και το παραμικρό δυσάρεστο συμβάν (ρήψη αντικειμένων, leaser, καπνογόνα) θα προκαλέσει τιμωρία για την ομάδας μας, κάτι που είμαστε βέβαιοι ότι κανένας δεν επιθυμεί».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή

    Αθλητικές Μεταδόσεις