Μπλάνκο: Να παίξουμε σαν ΑΕΚ

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2009 17:31
UPD:17:35
A- A A+

Δύσκολη χαρακτήρισε την κλήρωση του Europa League ο Ισμαέλ Μπλάνκο, ωστόσο δεν έκρυψε την αισιοδοξία του πως η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση. "Αν παίξουμε σαν ΑΕΚ, δεν φοβόμαστε", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Αρεντίνου επιθετικού.

«Η κλήρωση ήταν δύσκολη. Ωστόσο έχουμε ελπίδες. Γνωρίζουμε και την Μπενφίκα και την Έβερτον. Τις παρακολουθούμε χρόνια από την τηλεόραση. Έχουμε και εμείς από την πλευρά μας πιθανότητα να πάρουμε τη νίκη. Είδαμε στο ματς με τη Βασλούι ότι αρχίσαμε να παρουσιάζουμε σημαντικά σημάδια βελτίωσης. Να παίζουμε αυτό που ξέρουμε. Αν παίξουμε σαν ΑΕΚ δεν θα έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από κανέναν", τόνισε στο "aek365.gr", ο Μπλάνκο που στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε κάθε αντίπαλο ξεχωριστά:

"Λογικά από τις τρεις αντιπάλους η πιο δύσκολη είναι η Μπενφίκα. Είναι ισχυρή ομάδα τόσο στην Πορτογαλία όσο και στην Ευρώπη. Ενώ από την Έβερτον αυτό που ενδεχομένως να προβληματίζει είναι η φήμη της και όχι τόσο η δυναμικότητά της. Η Μπάτε είναι μία άγνωστη ομάδα αλλά δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε»

www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή

    Αθλητικές Μεταδόσεις