Κηφισός: Από σήμερα οι εργασίες της Περιφέρειας Αττικής στη γέφυρα Ροσινιόλ

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 17:50
UPD:17:56
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
A- A A+

Εργασίες στον ανισόπεδο κόμβο της Δυρραχίου (γέφυρα Ροσινιόλ) ξεκινά την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο υλοποίησης του στρατηγικού σχεδίου επτά αξόνων για τον Κηφισό.

Αφορούν στην άρση της επικινδυνότητας της γέφυρας και την αποκατάσταση του αγωγού ομβρίων υδάτων μέσω του οποίου αποχετεύονται τα ύδατα του καταστρώματος της γέφυρας. Θα εκτελεστούν με το έργο «Άρση επικινδυνοτήτων σε γέφυρες της Λ. Κηφισού (Ανισόπεδος κόμβος Δυρραχίου και ανισόπεδος κόμβος Πίνδου)», προϋπολογισμού 140.000€. 

Οι παρεμβάσεις θα γίνουν χωρίς διατάραξη της κυκλοφοριακής ροής σε ένα εκ των κεντρικότερων σημείων του οδικού δικτύου της Αττικής που χρησιμοποιούν καθημερινά, σύμφωνα με τα στοιχεία του κέντρου διαχείρισης κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής, περισσότεροι από 120.000 οδηγοί.

Με αφορμή τη συνέχιση των εργασιών και των παρεμβάσεων στον Κηφισό, ο περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης, επισήμανε: «Οι εργασίες συντήρησης στις κεντρικές οδικές αρτηρίες αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής, βελτιώνουν σημαντικά την οδική ασφάλεια και θα συνεχιστούν χωρίς διακοπή. Στο πλαίσιο αυτό, έχουμε θέσει σε πλήρη τροχιά εφαρμογής το στρατηγικό σχέδιο οδικής ασφάλειας και για την κεντρικότερη οδική αρτηρία του λεκανοπεδίου. Με κομβικές παρεμβάσεις, ενισχύουμε σημαντικά την οδική ασφάλεια στη λεωφόρο Κηφισού, στην οποία είναι ήδη σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή