Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Εγγραφές φοιτητών στα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 11:56
UPD:12:09
ΕΑΠ
A- A A+

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, το μοναδικό Πανεπιστημιακό Ίδρυμα της Ελλάδας που προσφέρει σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως, ξεκίνησε τη διαδικασία εισδοχής νέων φοιτητριών και φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2022 - 2023 στα προγράμματα που υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για φοίτηση.

Όπως σημειώνει, «όλα τα προγράμματα σπουδών αποτελούν σύγχρονες και ελκυστικές επιλογές, εναρμονισμένες πλήρως με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες και απαιτητικές ανάγκες της σημερινής αγοράς εργασίας.

Η εκπαιδευτική διαδικασία πραγματοποιείται πλήρως εξ αποστάσεως, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές, τόσο των προπτυχιακών, όσο και των μεταπτυχιακών προγραμμάτων, να ρυθμίζουν με ευέλικτο τρόπο το χρόνο τους, σπουδάζοντας από το σπίτι τους, σε όποιο μέρος της Ελλάδας ή του κόσμου κι αν βρίσκονται.

Στο ΕΑΠ διδάσκουν οι κορυφαίοι καθηγητές του ακαδημαϊκού χώρου της χώρας και του εξωτερικού, κάτι που σε συνδυασμό με τα σχεδόν 25 χρόνια πείρας του Πανεπιστημίου στο χώρο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, αποτελούν εγγύηση επιτυχίας, για όποιον το επιλέξει για τις σπουδές του».

Η παρακολούθηση των προγραμμάτων σπουδών γίνεται σε ολιγομελή τμήματα και οι φοιτητές έχουν διαρκή αλληλεπίδραση και ανατροφοδότηση με τους καθηγητές τους.

Συνολικά το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο προσφέρει 8 προπτυχιακά, τρία εκ των οποίων είναι:

Σύμφωνα με το ΕΑΠ, η οικονομική συμμετοχή για όλα τα προγράμματα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, ενώ παρέχονται υποτροφίες αριστείας, αλλά και με κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια.

Η είσοδος στα προπτυχιακά προγράμματα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου γίνεται ανεξάρτητα από τη διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων.

«Κάνε την αίτησή σου τώρα και απόκτησε νέους ορίζοντες στη ζωή και την καριέρα σου, σπουδάζοντας από το σπίτι σου» προτρέπουν οι υπεύθυνοι του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το ΕΑΠ, μπορείτε να βρείτε στο www.eap.gr, επικοινωνώντας ηλεκτρονικά στο [email protected] ή καλώντας στο 2610 367600.

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή