Τελετή ορκωμοσίας νέων Ανθυποσμηναγών στη Σχολή Ικάρων υπό την ΠτΔ, παρουσία Παναγιωτόπουλου

Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 18:49
UPD:19:00
A- A A+

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος παρευρέθηκε σήμερα, Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022, στην τελετή ορκωμοσίας νέων Ανθυποσμηναγών Τάξεως 2022 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ικάρων στο Τατόι.

Τα ξίφη στους νέους Αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας επέδωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Παρόντες στην τελετή ήταν επίσης ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Υπαρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Κέλλης,  εκπρόσωποι των κομμάτων, εκπρόσωποι της Περιφερειακής και της Τοπικής Αυτοδιοικήσεως, καθώς και της Εκκλησίας.

Από την τάξη 2022 της Σχολής Ικάρων αποφοιτήσαν 67 Ανθυποσμηναγοί (35 Ιπτάμενοι, 25 Μηχανικοί και 7 Ελεγκτές Αεράμυνας), εκ των οποίων 61 από την Ελλάδα (53 άνδρες, και οκτώ γυναίκες), πέντε από την Κύπρο και ένας από την Ιορδανία. 

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή