Κ. Νοτοπούλου κατά κυβέρνησης για το «Turkaegean»: Πολιτικοί απατεώνες με περικεφαλαία

Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 12:04
UPD:12:04
INTIME NEWS/ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
A- A A+

Για «πινγκ πονγκ ευθυνών» μεταξύ κυβερνητικών στελεχών και προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης μέσω ΕΔΕ, κάνει λόγο η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κ. Νοτοπούλου, σε σχόλιό της για την κατοχύρωση του σήματος «Turkaegean».

«Εδώ και 11 μήνες η καμπάνια ''Turkaegean'' τρέχει κανονικά, αλλά η κυβέρνηση δεν αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη. Η αλήθεια είναι πως τα τουρκικά ΜΜΕ διαφήμιζαν το συγκεκριμένο σποτ τις μέρες που ο υπουργός Τουρισμού, κ. Κικίλιας επισκεπτόταν την περιοχή και φωτογραφιζόταν με τον Τούρκο ομόλογό του, τον περασμένο Νοέμβριο» σημειώνει και συνεχίζει λέγοντας: «Η αλήθεια είναι πως η τουρκική προκλητικότητα με τη χρήση του εμπορικού σήματος του «Turkaegean» δεν άφησε αδιάφορα ούτε τα ελληνικά ΜΜΕ, ούτε το δημόσιο διάλογο. Η αλήθεια είναι πως όταν ρωτήθηκε σχετικά ο Υπουργός -πριν λίγο καιρό- περιορίστηκε σε μια ειρωνική απάντηση, λέγοντας πως ''οι Τούρκοι είτε έχουν έλλειψη φαντασίας είτε έλλειψη δημιουργικού''. Για την έλλειψη πολιτικής ευθύνης, ούτε λόγος».

Όπως επισημαίνει η τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, «μετά την κατακραυγή για την τραγική παράλειψη της κυβέρνησης, τα κυβερνητικά στελέχη επιδίδονται σε ένα πινγκ πονγκ ευθυνών μεταξύ τους και προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη μέσω ΕΔΕ, αλλά και να κρυφτούν ψελλίζοντας δικαιολογίες, ενώ η Τουρκία κατάφερε να 'πουλάει' το ''Turkaegean'', μέχρι το 2031».

«Πατριδοκαπηλία σε όλο της το μεγαλείο. Ανέβηκαν στην εξουσία με περικεφαλαίες και χλαμύδες, αλλά άφησαν την Τουρκία να λανσάρει διεθνώς το 'τουρκικό Αιγαίο' ανενόχλητη» καταλήγει.

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή