Ιππασία: Σπουδαία εμφάνιση της Μυτιληναίου στην Μαδρίτη

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 13:15
UPD:14:40
Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας

Η Ιόλη Μυτιληναίου.

A- A A+

Σπουδαία εμφάνιση, πραγματοποίησε η Ιόλη Μυτιληναίου στην Μαδρίτη και συγκεκριμένα στην πρώτη της συμμετοχή σε διεθνή αγώνα του Global Champions Tour CSI5, που πραγματοποιήθηκε στην ισπανική πρωτεύουσα από τις 13 έως τις 15 Μαΐου.

Η Ελληνίδα αμαζόνα, μαζί με την φοράδα της L’Artiste de Toxandra, προκρίθηκαν και πήραν μέρος για πρώτη φορά στο αγώνισμα Grand Prix ύψους 1.60μ. και με δύο εκπληκτικές άπταιστες διαδρομές στον κανονικό γύρο και τον αγώνα διαβάθμισης και με χρόνο 44,07 κατέλαβαν την 6η θέση.

Στον κανονικό γύρο συμμετείχαν 33 ζεύγη ίππων-ιππέων, ενώ στον αγώνα διαβάθμισης συμμετείχαν 10 κορυφαίοι ιππείς και αμαζόνες, με την 24χρονη Ολλανδέζα, Σάνε Τίσεν και τον Con Quidam RB να κατακτούν με πολύ καλό χρόνο (39,15) την νίκη.

Στον ίδιο αγώνα, αλλά με το άλλο της άλογο, τη La Perla vd Heffink, κατέλαβε επίσης μία 3η θέση σε αγώνισμα ύψους 1.45. με επίσης διπλή άπταιστη διαδρομή.

Σε άλλους διεθνείς αγώνες υπερπήδησης εμποδίων και συγκεκριμένα στο CSI2-W στο Σαμορίν της Σλοβακίας ο Άγγελος Τουλούπης, λίγο πριν από τη συμμετοχή του στο Athens Equestrian Festival (2-5 Ιουνίου) στο Μαρκόπουλο, συνέχισε τις πολύ καλές φετινές εμφανίσεις του με τον Lord Mexx. Στο αγώνισμα Grand Prix ύψους 1.45μ. ο Έλληνας αθλητής κατέλαβε την 7η θέση σε σύνολο 40 συμμετεχόντων.

Προτεινόμενα για εσάςΑθλητικές Μεταδόσεις