ΣΥΡΙΖΑ: Μας κατηγορεί για καθεστωτικές πρακτικές η κυβέρνηση που έστησε προανακριτικές-παρωδία

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 12:31
UPD:12:36
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

«Πάει πολύ ο εκπρόσωπος του ανθρώπου που παραβίασε κάθε περιοριστικό μέτρο που είχε ο ίδιος επιβάλει με τα κορωνογλέντια στην Ικαρία και τις ποδηλατάδες στην Πάρνηθα, να κουνάει το δάκτυλο στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία» σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση, σε απάντηση στις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Όπως συμπληρώνει, «πάει πολύ η κυβέρνηση που έστησε προανακριτικές-παρωδία για να συκοφαντήσει πολιτικούς της αντιπάλους και να θάψει υπαρκτά σκάνδαλα, να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για καθεστωτικές πρακτικές.

Πάει πολύ όταν στελέχη της που ελέγχονται από τη Δικαιοσύνη απειλούσαν ανοιχτά εν ενεργεία δικαστικούς λειτουργούς και τώρα μεθοδεύουν διώξεις δημοσιογράφων επειδή ερεύνησαν σκάνδαλα, να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για παρεμβάσεις».

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «αν ο κ. Οικονόμου δεν μπορεί να αντιληφθεί το πρόβλημα της μη τήρησης μέτρων από έναν πρωθυπουργό, ας κάνει τον κόπο να διαβάσει μια βρετανική εφημερίδα, να δει τις συνέπειες από αντίστοιχες συμπεριφορές του Μπόρις Τζόνσον».

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή