Σαλάχ: «Σαν κάποιος περαστικός να μου έλεγε, πώς να παίξω ποδόσφαιρο»

Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 18:56
UPD:09/12/2021 12:30
REUTERS/PETER POWELL
A- A A+

Ο Αιγύπτιος σταρ της Λίβερπουλ πήρε θέση υπέρ του εμβολιασμού για την Covid19 με ένα ποδοσφαιρικό παράδειγμα.

Ο εμβολιασμός για την Covid19 παραμένει ένα μεγάλο θέμα συζήτησης σε όλες τις χώρες του κόσμου. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σε συνέντευξη που παραχώρησε τάχθηκε υπέρ του εμβολιασμού, με ένα ποδοσφαιρικό παράδειγμα, ώστε να γίνει απόλυτα κατανοητός.

«Είναι γιατροί που έχουν μελετήσει και έχουν δουλέψει πάνω στην ιατρική για χρόνια. Αν έλεγα ότι οι εμβολιασμοί είναι λάθος, θα ήταν σαν κάποιος τυχαίος περαστικός στον δρόμο να μου έλεγε πώς να παίξω ποδόσφαιρο. Αν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας λέει πως είναι το σωστό, πρέπει να τους ακολουθήσουμε».

Από κει και πέρα, ο Αιγύπτιος επιθετικός αναφέρθηκε και σε όσα είχαν συμβεί τον Οκτώβριο του 2020. Τότε είχε βρεθεί θετικός στον ιό και λίγες ημέρες μετά κυκλοφόρησε ένα βίντεο, το οποίο τον έδειχνε να διασκεδάζει σε γλέντι που έγινε για τον γάμο του αδελφού του.

Με αρκετή δόση χιούμορ, ο Σαλάχ, σχολίασε:

«Δεν υπήρξε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά σχολίασαν το γεγονός ότι κόλλησα τον ιό σε ένα γαμήλιο πάρτι. Αλλά οι άνθρωποι συνειδητοποίησαν ότι ήταν ο γάμος του αδερφού μου. Δεν παντρεύεται κάθε μέρα ο αδερφός σου. Ελπίζω δηλαδή ότι ο δικός μου δεν θα παντρεύεται κάθε μέρα».

Προτεινόμενα για εσάςΑθλητικές Μεταδόσεις